Bebe Cotimanis, adevărul despre relația cu Iulia Dumitru. Iată anunțul neașteptat: „Viața a prins culoare"

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru trăiesc o dragoste ca în povești. Actorul ajuns la vârsta de 68 de ani pare mai fericit ca niciodată alături de cea care i-a furat inima iremediabil. De câțiva ani sunt împreună și împart totul: casă, afacerea și scena! Recent, cei doi au făcut un anunț neașteptat! Iată adevărul despre povestea lor de dragoste!

Bebe Cotimanis, adevărul despre relația cu Iulia Dumitru
Bebe Cotimanis, adevărul despre relația cu Iulia Dumitru

Bebe Cotimanis, adevărul despre relația cu Iulia Dumitru

Bebe Cotimanis iubește din tot sufletul și se vede! Recent actorul a postat un clip foarte simpatic în care se află alături de iubita sa și în care își arată povestea de dragoste. Clipul a fost însoțit și de un mesaj emoționant în care actorul a dezvăluit că a cunoscut-o pe frumoasa sa parteneră în urmă cu 7 ani, moment în viața sa s-a schimbat complet. Deci cei doi ar fi împreună de mai mult timp decât s-a speculat în presă.

„Acum 7 ani ne-am cunoscut. De 7 ani, viața a prins culoare! Te iubesc.”

Cum s-au cunoscut Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru

Cei doi s-au cunoscut pe scena teatrului Alexandru Davila pe când se pregăteau de un spectacol. În acel moment, actorul, care deși era căsătorit, s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa Iulia, care este de profesie tot actriță. 

Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ținut la distanță la început și asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”, spunea în urmă cu ceva vreme Bebe Cotimanis în emisiunea „Vorbește Lumea.”

Pe atunci Bebe Cotimanis era însurat cu make-up artsita Florina Mărcuță, alături de care a avut o căsnicie de 17 ani și în urma căreia s-a născut fiul lor Matei. Iată totuși, că soarta a avut alte planuri cu actorul atunci când a întâlnit-o pe Iulia. Cei doi spun că le-a fost predestinat.

Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început. Eram la Timișoara și într-o noapte am simțit că mama lui și tatăl meu au avut planul ăsta pentru noi (n.r. părinții lor sunt decedați). Chiar așa ni s-a întâmplat, iar după noaptea aia ne-am dat seama că nu mai e cale de întoarcere”, a declarat iubita lui în cadrul aceleași emisiuni.

Bebe Cotimanis locuiește cu Iulia Dumitru de când a divorțat

În 2018 Bebe Cotimanis a divorțat de Florina și s-a mutat alături de Iulia într-o comună de lângă Pitești, unde și-au deschis și o școală de actorie pentru copii. Acum cei doi împart totul, viața de familie, afacerea, scena și sunt mai fericiți ca niciodată. Mai mult, se pare că și copiii lor se înțeleg bine. Iulia este mama actriței Ada Dumitru, care a participat la Survivor. Tânăra se înțelege foarte bine cu fiica lui Bebe Cotimanis, Adela, din prima sa căsnicie. Cele două apar des în postările de pe rețelele de socializare.

Cât despre conexiunea cu Iulia, actorul a mai spus că nu a mai trăit niciodată o asemenea iubire.

Ne completam și ne-am regăsit atât de profund și de puternic, încât parcă intram unul în altul energetic. Eu n-am mai simțit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufletește”, a mai spus Bebe Cotimanis la „Vorbește Lumea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net