Un actor american a petrecut Paștele în România. A fost acasă la Bebe Cotimanis

Ultima actualizare:

Un cunoscut actor american a sărbătorit Paştele în România, mai exact, acasă la actorii Constantin „Bebe” Cotimanis (68 de ani) și Iulia Dumitru. Devenit celebru pentru rolul Theodore „T-Bag” Bagwellt din seria „Prison Break” și aparițiile sale în celebre filme, precum „Hitman”, „Transporter 3” și „Jack Reacher: Never Go Back”, actorul american Robert Knepper (63 de ani) a stat mai mult zile la vila pe care actorii Constantin Cotimanis și Iulia Dumitru o au în comuna argeșeană Bugați.

Robert Knepper a fost oaspetele familiei Cotimanis-Dumitru de Paște / Foto: Facebook
Robert Knepper a fost oaspetele familiei Cotimanis-Dumitru de Paște / Foto: Facebook

Robert Knepper, actorul american cunoscut pentru rolul Theodore „T-Bag” Bagwellt din seria „Prison Break” (2005-2009, 2017), a petrecut sărbătorile pascale la vila din comuna argeșeană Bugați a actorilor Constantin „Bebe” Cotimanis și Iulia Dumitru.

Celebrul actor a acceptat invitația de a veni în România de Paște a actriței Adei Dumitru, cu care este bun prieten și cu care a jucat alături în filmele „Enclave” și „The Pact”. Ada, fiica Iuliei și fiica vitregă a lui Constantin „Bebe” Cotimanis, este considerată una dintre cele mai valoroase tinere actrițe din Europa de Est și a fost concurentă la ediția din acest an a celebrei emisiuni „Survivor România”.

„Suntem prieteni de ani de zile, am jucat împreună și a acceptat cu mare plăcere invitația mea de a petrece sărbătorile pascale în Argeș”, a precizat actrița Ada Dumitru, care este foarte apreciată de către Robert Knepper, pentru Adevărul.ro.

Robert Knepper a participat și la slujba de Înviere

De asemenea, actorul Robert Knepper, care are o avere de 2 milioane de dolari, a participat și la slujba de Înviere, oficiată de unul dintre cei mai apreciați portretiști din România, preotul Cristian Dragomirescu, la biserica cu hramul Tăierea Capului Sântul Ioan Botezătorul din Ștefănești Sat. Acesta i-a oferit cadou actorului un album cu portretele realizate de el.

Bebe Cotimanis oricum îmi zisese că vine la mine la biserică să ia Lumină, știam de la Iulia că vine și cu un actor american, dar nu știam cine e. Însă tinerii fremătau la vederea lui. Nu le venea sa creadă. După ce a venit Bebe cu el in altar și ne-am întreținut puțin, m-am uitat pe Google sa văd cine este și am zis: «Woow!». I-a plăcut mult albumul meu cu portrete și chiar intenționez să fac o expoziție în Statele Unite”, a declarat preotul Cristian Dragomirescu pentru sursa menționată.

Nu este prima vizită a actorului în România

Robert Knepper a fost foarte încântat de cele câteva zile petrecute în România și de ospitalitatea gazdelor sale, însă, nu este prima vizită a actorului la noi în țară.

În 1985, în plin comunism, acesta a venit pentru prima oară în România, unde a susținut mai multe spectacole alături de câțiva colegi la Cluj-Napoca. Apoi, a vizitat țara noastră în 2015, pentru a participa la East European Comic Con, și în 2019, unde a petrecut câteva zile la Timișoara.

Robert Knepper a jucat alături de Tom Cruise în filmul „Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!” în 2016, a interpretat și rolul lui Antonius din „Jocurile Foamei: Revolta, partea 1” și a jucat în filmul ”Good Night and Good Luck”, alături de George Clooney și Robert Downey jr. De asemenea, a apărut ca invitat special în seriale ca „Breakout Kings”, „The Black List” și „Criminal Minds”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net