Bebe Cotimanis povestește cum s-a îndrăgostit de Iulia Dumitru: „Respiram mai greu când o vedeam”

Ultima actualizare:

    Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru la Cascada Niagara, în noiembrie 2019
Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru la Cascada Niagara, în noiembrie 2019

Dragostea nu are vârstă, nici reguli, nu e predictibilă, nu poate fi controlată. Confirmă acest lucru Bebe Cotimanis, care de aproape 3 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia Dumitru, colega lui de scenă. Totul a început în timpul repetițiilor unei piese parcă predestinate: „Romeo și Julieta”. „Ne-am văzut și asta a fost”, spun cei doi actori.

Invitați zilele trecute la „Vorbește lumea” (PRO TV), Bebe Cotimanis și Iulia au recunoscut că între ei este o conexiune incredibilă, o energie pe care nu și-o pot explica: „Ne completam și ne-am regăsit atât de profund și de puternic, încât parcă intram unul în altul energetic. Eu n-am mai simțit-o niciodată, să intrăm unul în altul, să ne contopim sufletește”, spune Bebe Cotimanis (65 de ani). Și Iulia și-a declarat în direct dragostea pentru el: „Dacă eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire”.

Totul a început pe scenă, unde cei doi repetau pentru ”Romeo și Julieta”, la Teatrul Alexandru Davila. „Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ținut la distanță la început și asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”. Cei doi spun că parcă forțe nevăzute i-au adus împreună. „Eu am zis că mi-a trimis-o mama din cer. Ea zicea că tatăl ei m-a trimis. Eram la Timișoara când am simțit că parcă părinții noștri au avut acest plan pentru noi. După noaptea aceea am știut că nu mai e cale de întoarcere. Sunt sătul de schimbări”, a recunoscut actorul, care a fost căsătorit religios cu Florina Mărcuță, șefa unei școli de machiaj din București, la care a renunțat la începutul anului 2018 și s-a mutat la Pitești, unde locuiește cu iubita.

Perioada de carantină a fost pentru Cotimanis un mare test: a stat în casă cu trei femei: cu Iulia, cu fiica ei, Ada, și cu Adela, fiica lui din prima căsătorie. „Fetele sunt ca două surori, și ele s-au înțeles din prima, stau mereu împreună. Adela spune că în sfârșit are o soră”, povestește, fericit, Bebe Cotimanis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net