Motivul rușinos pentru care s-au despărțit Lucian Viziru și Catrinel Sandu. Cum a umilit-o actorul: „Karma nu iartă pe nimeni”

Catrinel Sandu și Lucian Viziru au format unul dintre cele mai în vogă cupluri ale anilor 90. S-au cunoscut când erau tineri, în anul 1997, fiind între ei dragoste la prima vedere. S-au despărțit după 7 ani de iubire, iar motivele au fost diferite: ea l-a acuzat de infidelitate, iar el a mărturisit inițial că s-a creat o distanță între ei. 

Lucian Viziru și Catrinel Sandu au fost împreună vreme de 7 ani
Lucian Viziru și Catrinel Sandu au fost împreună vreme de 7 ani

La scurt timp după despărțire, atât Lucian Viziru cât și Catrinel Sandu au ieșit în spațiul public și au lansat două variante diferite care au condus la destrămarea relației lor. 

Catrinel Sandu l-a acuzat de infidelitate pe Lucian Viziru 

În acea perioadă, blondina apărea la TV și vorbea despre infidelitatea actorului. Catrinel mărturisea că fostul iubit a înșelat-o cu o prietenă comună, fapt care s-a întâmplat în perioada în care ei se aflau într-o „pauză”. 

„Persoana respectivă era prietenă cu noi, dar s-a întâmplat în perioada de pauză dintre noi. Cred că depinde mult de vârstă, de tine. Altfel reacționezi la 20, la 30 de ani și altfel aș reacționa eu acum la 40 de ani.

Eu la chestii din astea sunt foarte doamnă, nu știu de ce. Nu mă blochez, dar nu răspund cu aceeași monedă. Am avut o singură discuție cu ea… Am zis că fiecare se merită pe fiecare, cum îți așterni, așa dormi, cu Dumnezeu înainte, karma nu iartă pe nimeni și la revedere. Nimeni nu pleacă pentru că îi pune cineva pistolul la cap. Vina este împărțită într-un cuplu”, declara Catrinel Sandu în emisiunea Refresh by Oana Turcu, acum ceva timp.

Lucian Viziru: „Am avut tot timpul din lume să facem prostii amândoi”

Infidelitatea a fost motivul separării lor
Infidelitatea a fost motivul separării lor

La mai mult timp după despărțire, Lucian Viziru a fost prezent în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre fosta iubită, Catrinel Sandu, cea care l-a acuzat de infidelitate. 

Actorul lăsa de înțeles că și ea ar fi călcat strâmb, dar când el a făcut asta, Catrinel a ales să renunțe la relație.

„Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă…doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat.

Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii”,  mărturisea Lucian Viziru, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net