Lucian Viziru, declarație emoționantă: „Soția mea este omul care m-a ajutat cel mai mult!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lucian Viziru (46 ani) știe un lucru! Nu mai vrea să petreacă și Revelionul acesta în spital, cum a pățit anul trecut, atunci când a acuzat dureri mari în piept și a fost suspect de infarct. De când a revenit din Germania și s-a mutat cu familia lui în România, artistul și actorul are mari așteptări de la noul an 2023 și a spus pentru Click! ce își dorește exact!

Lucian,  care este cea mai inteligentă decizie pe care ai luat-o în 2022?

Nu am excelat niciodată la capitolul decizii inteligente. În schimb am încercat să iau de fiecare dată decizia corectă și a asta a fost o decizie bună.

Care este cea mai prostească decizie pe care ai luat-o în 2022 și cum te asiguri că nu o vei mai repeta vreodată?

Am făcut multe greșeli în 2022, în special atunci când am plecat la drum fără lecția învățată. Sper ca în 2023 să nu se întâmple așa ceva

Ce ai făcut pentru prima dată în 2022? Punctează lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată până anul acesta.

La vârsta și curiozitatea mea nu mai sunt multe lucruri pe care să nu le fi făcut, așa că nu pot să-mi aduc aminte de nimic ce să fi făcut pentru prima dată în 2022.

Care sunt problemele pe care puteai să le eviți în 2022 dar nu ai făcut-o pentru că nu le-ai dedicat destul timp, resurse, importanță sau energie?

Aș fi putut mânca mai sănătos, să citesc mai mult sau să fac mai mult sport, astfel încât să nu fac burtă sau să nu mi se atrofieze creierul. 

Comparativ cu 2021, ești într-o formă fizică mai bună sau mai rea? Planurile tale pentru 2022 s-au împlinit? Cum s-a dovedit a fi 2022 față de așteptările tale de la începutul anului? Ești mai bogat sau mai sărac? Ești mai fericit sau mai trist?

În 2022 sunt într-o formă fizică mai proastă decât în 2021, planurile pentru acest an mi s-au împlinit parțial, dar una peste alta sunt mai fericit.

Care este cea mai bună carte pe care ai citit-o în 2022? Ți-ai planificat să o recitești în următorul an de cel puțin două ori?

Anul acesta am citit o carte pe care o recomand tuturor părinților care își doresc o relație mai bună cu copiii lor. Cartea se numește "cele 5 limbaje de iubire ale copiilor" și cu siguranță o voi mai citi în 2023 pentru că tot ce scrie acolo m-a ajutat în relația cu fiul meu.

Care este omul care te-a ajutat cel mai mult în 2022? Cum poți să îi arăți mai bine recunoștința?

Soția mea este omul care m-a ajutat cel mai mult în 2022, iar planul meu pentru anul viitor este să îi ofer tot ceea ce își dorește.

Care sunt planurile tale pentru 2023? Ce aștepți de la Moș Crăciun? Unde vei petrece Revelionul?

În primul rând mi-aș dori ca anul acesta să nu fac Revelionul în spital, ca anul trecut, adică îmi doresc să fiu sănătos, să îmi sprijin familia așa cum trebuie, iar pe plan profesional să îmi iasă tot ce mi-am propus în ceea ce privește actoria și muzica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net