Lucian Viziru și soția! Ema e tare decoltată și dotată

Ultima actualizare:

Lucian Viziru este îndrăgit de publicul din România și chiar dacă a fost plecat mult timp din țară, artistul a rămas în atenția acestuia. Recent, Viziru s-a pozat alături de soția sa, iar fanii au fost extrem de încântați.

Lucian Viziru
Lucian Viziru

Chiar dacă este foarte discret cu viața personală, Lucian Viziru nu se poate abține să nu-și prezinte frumoasa soție și fanilor. Acest lucru s-a întâmplat recent, când artistul a postat pe rețelele sociale o fotografie cu soția sa.

Îmbrăcați lejer, dar cu un zâmbet mare pe față, cei doi s-au pozat într-un parc de distracții. Aceștia deordau de energie pozitivă, iar entuziasmul parcă se transmitea prin poză. Ceea ce a atras și mai mult atenția asupra imaginii, a fost tocmai ținuta aleasă de soția lui Viziru. Ema a decis să poarte un maiou negru, foarte decoltat, ce nu a lăsat fanii să rămână indiferenți.

Ema și Lucian. Foto Facebook
Ema și Lucian. Foto Facebook

Imaginea a strâns sute de like-uri și zeci de comentarii în doar câteva ore.

''Sunteți foarte frumoși'', ''Ce familie frumoasă'', ''Superbi mai sunteți'', au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Relația dintre Lucian Viziru și soția sa

Lucian Viziru are o familie frumoasă de care este extrem de mândru. El și soția sa, Ema, au aniversat 12 ani de mariaj și au împreună un copil, pe Mihai Adrian.

 Cei doi s-au cunoscut în liceu, iar ani de zile mai târziu, au reluat legătura prin intermediul Facebook.

În 2010 s-au căsătorit, iar, la scurt timp, au devenit părinți.

N-am avut nici genunchiul la mine, nici inel, când am cerut-o pe Ema. A fost totul spontan, pe loc. În liceu, eram cu ea în parc și mă uitam la stele. Am văzut o stea căzătoare și mi-am dorit ca fata de lângă mine să fie nevasta mea. Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat 17 ani mai târziu, în același loc, în Parcul Herăstrău. Dar nu aveam inelul, i l-am oferit acum trei zile”, a declarat acesta în emisiunea Teo Show.

Citește și Augustin Viziru recunoaște: «Am fost un tip foarte vicios. Cazinoul a fost cel mai greu viciu din câte am avut»

Lucian Viziru, carieră

Lucian Viziru s-a lansat în showbiz în anii 2000. Pe atunci făcea furori cu trupa Gaz pe Foc, alături de Paul Panait și Andrei Roșu - Video aici. Acesta s-a retras o perioadă, însă, din lumina reflectoarelor și a plecat în Germania. 

Lucian Viziru s-a întors în România, iar acum se ocupă de canalul său de Youtube, dar și de imobiliare.

  „M-am apucat de real estate, pe lângă Youtube. Sunt agent imobiliar. În acestă perioadă lucrurile sunt amestecate. În ultimul timp nu prea a fost bine în domeniu, probabil din cauza războiului, dar sper să-și revină.

Partea cu Youtube-ul merge din ce în ce mai bine, ne mai și ajutăm între noi, artiștii. În legătură cu pandemia și restricțiile, eu, ca fost sportiv de performanță, aș fi preferat ca lucrurile să stea altfel, însă, recunosc, așa m-am apucat de Youtube.

În lockdown nu aveam ce să fac și m-am apucat de live-uri de acasă. Uite-mă acum, după un an și ceva, mă ocup de Youtube în mod constant”, a declarat solistul, pentru Click!

Citește și Augustin Viziru recunoaște: «Am fost un tip foarte vicios. Cazinoul a fost cel mai greu viciu din câte am avut» 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net