Miracol nesperat în viața lui Carmen Tănase. Metoda prin care a reușit să slăbească 10 kilograme: „Este concepută pentru bolnavii de...”

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite actrițe din România. „Flăcărica”, așa cum a fost numită după ce a jucat în serialele „Inimă de Țigan” și „Regina” a avut întotdeauna o reprezentație admirabilă atât pe scenele teatrului, cât și în serialele care au consacrat-o.

Miracol nesperat în viața lui Carmen Tănase
Miracol nesperat în viața lui Carmen Tănase

În ciuda vârstei, Carmen Tănase reușește să atragă privirile tuturor, căci se mențină într-o formă fizică de invidiat. Din acest motiv, mulți dintre admiratorii săi au fost curioși să afle la ce trucuri apelează, iar ea a dezvăluit câteva dintre secretele sale.

Cum a slăbit Carmen Tănase 10 kilograme

Carmen Tănase are 63 de ani, însă se poate mândri cu o siluetă demnă de invidiat. Actrița a trecut prin mai multe fluctuații de greutate în ultimul timp, dar asta până a găsit o dietă care să îi fie de folos. „Flăcărica” spune că a apelat la mai multe regimuri alimentare, de-a lungul timpului, însă nu a reușit niciodată să ajungă la greutatea pe care și-a dorit-o, mai ales din cauza problemelor cu tiroida. Acum, vedeta a reușit să slăbească 10 kilograme cu ajutorul unei diete special concepute pentru cei care suferă de diabet tip 2.

Carmen Tanase dieta scandinava Colaj Arhiva jpg

„Am slăbit cu o dietă pe care nu știu cum de nu am folosit-o până acum, îmi vine să îmi dau cu pumnii în cap, pentru că am ținut toate dietele posibile și imposibile.

Eu am fost un om slab, aveam complex pentru că eram îngrozitor de slabă, ca un băț, era ceva îngrozitor, nu aveam nicio formă. După ce am născut a fost ok, după care au început problemele cu tiroida și s-a dat totul peste cap.

Eu am aflat târziu problemele cu tiroida și m-am îngrășat. Și am ținut toate dietele din toate revistele, de pe toate site-urile și slăbeam 3-4 kilograme și puneam 10 la loc”, a mărturisit Carmen Tănase în podcastul lui Adrian Artene.

Carmen Tănase a vrut să își fac operație de micșorare a stomacului

Carmen Tănase mărturisește că a găsit această dietă pe internet, iar ulterior s-a decis să o încerce. De asemenea, vedeta recunoaște că a vrut să apeleze chiar și la operația de micșorare a stomacului, însă doctorii ar fi refuzat intervenția.

„Într-o bună zi am văzut dieta asta pe internet și am zis de ce nu încerc și eu. Cu 30 și ceva de studii clinice, este concepută pentru bolnavii de diabet tip 2.Pentru că ei trebuie să țină regim, dar să aibă și toți nutrienții care le trebuie. E foarte complicat să-ți faci tu un regim care să aibă și puține calorii, dar să aibă și vitamine. E foarte greu. Niște oameni au muncit mulți ani ca să facă această dietă”,  a mai spus ea.

În prezent, actrița susține că are 6 mese pe zi, pe care le combină după bunul plac. În plus, spune că nu este nevoită să numere caloriile sau să cântărească porțiile de mâncare.

„Când m-am apucat, în primele zile am început să mă dezumflu și să fluture hainele pe mine, M-am dus la doctor să-mi facă operație de stomac și m-a dat afară”, a adăugat Carmen Tănase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net