Ce vezi nou și interesant pe Netflix în luna mai 2024. Filmele și serialele care apar pe platforma de streaming

Abonații Netflix sunt nerăbdători să afle ce noutăți apar în luna mai 2024. În ultima lună de primăvară, platforma de streaming vine cu surprize pe placul tuturor în materie de filme și seriale. Așadar, iată ce vezi nou și interesant pe Netflix în mai.

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna mai / foto: Shutterstock
Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna mai / foto: Shutterstock

În luna mai, Netflix aduce în atenția abonaților mai multe producții captivante. Atât filme, cât și seriale și documentare vor fi disponibile pe platforma de streaming. Dacă ești curios să afli ce noutăți te așteaptă, nu te mai ținem în suspans.

Ce flime apar pe Netflix în luna mai 2024

„Fumoasa rebelă”

Bazat pe viața Giannei Nannini, filmul „Frumoasa rebelă” prezintă un fragment din ce a trăit una dintre cele mai pătrunzătoare și mai renumite voci ale muzicii italiene. O poveste care se întinde pe durata a treizeci de ani, pornind din copilărie, de la începutul vieții și carierei sale, până la consacrare, trecând printr-un punct de cotitură care împarte viața Giannei în două. Pelicula va fi lansată pe data de 2 mai. 

„Unfrosted: Bătălia pentru Pop-Tart”

Din data de 3 mai, veți putea urmări „Unfrosted: Bătălia pentru Pop-Tart”, o comedie care promite să te amuze până la lacrimi. Cu Jerry Seinfeld, care semnează scenariul și regia, în rolul principal, pelicula îți spune cum producătorii de cereale pentru micul dejun și rivali încrâncenați se grăbesc să creeze un sortiment care va schimba experiența micului dejun pentru totdeauna.

„Mama miresei”

Dacă vă plac poveștile de dragoste, din 9 mai puteți viziona „Mama miresei”. Despre ce este vorba în acest film? Fiica Lanei, Emma, se întoarce din străinătate și dă familiei o veste-bombă: urmează să se mărite, în Thailanda, în doar o lună. Din nefericire, lucrurile se înrăutățesc atunci când află că bărbatul care i-a furat inima fiicei sale este fiul celui care i-a frânt-o pe a ei cu ani în urmă.

Partea a doua a filmului „Pe mâni bune”

Partea a doua a filmului „Pe mâni bune” va avea premiera pe Netflix pe 23 mai. De data aceasta, după ce au pierdut-o pe Melisa, Fırat și Can încearcă să-și creeze o lume minusculă pentru ei înșiși. Vor reuși oare să umple golul lăsat în urmă de o mamă și o soție iubită?

„Atlas”

„Atlas”, un nou film cu Jennifer Lopez în rolul unei analiste de date strălucită, apare pe Netflix pe data de 24 mai. Cum v-ați dat seama, Atlas Shepherd (interpretată de Jennifer Lopez) se alătură unei misiuni de capturare a unui robot renegat, cu care a mai avut de a face în trecutul său misterios. Singura ei speranță de a salva viitorul când planurile o iau razna este să aibă încredere în acesta.

„Sunt o parte din tine”

Această peliculă este o poveste despre viață și moarte, care descrie experiența pe care o poți trăi atunci când ai 17 ani și simți că inima este gata să-ți sară din piept. „Sunt o parte din tine” vine pe Netflix la finalul lunii, pe 31 mai.

Ce seriale apar pe Netflix în mai 2024

„Heeramandi: Bazarul diamantelor”

„Heeramandi: Bazarul diamantelor” va avea premiera pe data de 1 mai și spune povestea temutelor rivale Mallikajaan și Fareedan, care luptă pentru a stăpâni Heeramandi, unde curtezanele domnesc asemenea reginelor.

„Un bărbat adevărat”

Confruntându-se deodată cu falimentul, magnatul afacerilor imobiliare Charlie Croker își apără imperiul de cei care încearcă să profite de decăderea sa, în condițiile unor interese politice și de afaceri contradictorii. „Un bărbat adevărat”, cu Jeff Daniels în rol principal, va fi lansat pe Netflix pe 2 mai.

„Bodkin”

Thrillerul cu elemente de comedie neagră despre un grup pestriț de podcasteri care își propun să investigheze dispariția a trei necunoscuți dintr-un idilic oraș irlandez de coast, „Bodkin”, vine pe Netflix pe 9 mai.

„Mulțumesc, următorul”

O avocată de ucces, Leyla Taylan, preia cazul de divorț al celebrei Tuba Tepelioğlu, cunoscut ca fiind cazul anului și îl confruntă apărându-și clienta pe Cem Murathan, un distrugător de relații în serie. „Mulțumesc, următorul” va fi lansat pe Netflix pe data de 9 mai.

„Bridgerton” - Sezonul 3

„Bridgerton: Sezonul 3” Partea 1, un nou capitol din iubita serie, în care Penelope decide că e timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, vine pe Netflix pe data de 16 mai.

„Eric”

„Eric”, un serial thriller emoționant, plasat în New York-ul anilor 80, care vorbește despre căutarea disperată a unui tată, cu Benedict Cumberbatch în rolul principal și semnat de Abi Morgan, va avea premiera pe platforma de streaming pe 30 mai.

De asemenea, prrintre filmele care mai apar pe platforma de streaming se numără și „A Star is Born”, „Interstellar”, „Morbius”, „The Beguiled”, „The Hours”, precum și producția românească „Tati Part-Time”. Iar în ceea ce privește serialele, vei putea viziona în luna mai și „Familia atipică”, „Super rich in Korea”, „John Mulaney prezintă: Toată lumea e în L.A”, „Rețetă pentru crimă. Povestea lui Cesar Roman”, și multe altele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix shutterstock jpg
catalin bordea andreea vinatoru colaj instagram jpg
banner smiley png
Banner Alin oprea talisman
netflix jpeg
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
image
actualitate.net
image
actualitate.net