Filmul de pe Netflix care a spulberat audiența. E pe locul 1 și a explodat în topuri

Există oare vreun regizor contemporan de la Hollywood care să întruchipeze mai bine mizeria modernă dintre comerț și artă decât Zack Snyder?! Are un stil instantaneu recognoscibil și o dedicare fără de moarte față de viziunea sa singulară, iar acest lucru se întâmplă și în ultima sa peliculă, Rebel Moon – Part Two: The Scargiver. 

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver este pe primul loc în topuri / foto: captura Netflix
Rebel Moon – Part Two: The Scargiver este pe primul loc în topuri / foto: captura Netflix

Rebel Moon, franciza sa științifico-fantastică pentru Netflix, trage ambele laturi ale carierei sale la extreme și mai mari. Este un film cu două părți de milioane de dolari (deocamdată) care este original din punct de vedere tehnic și extrem de derivativ, cu obsesiile de fanboy ale lui Snyder duse atât de departe încât devin din nou de nișă.

Nici măcar gașca sa de fani online nu pare să le pese atât de mult. Rebel Moon - Partea a 2-a: The Scargiver, după startul din A Child of Fire de anul trecut, ar trebui să fie un final exploziv, scriu jurnaliștii de la The Guardian. 

Dar, având în vedere că sunt cu siguranță pe drum versiuni extinse cu rating  ale ambelor filme și că în creierul lui Snyder apar idei pentru și mai multe continuări, întregul proiect pare a fi un mijloc lung și nesfârșit.

Despre ce este vorba în Rebel Moon – Part Two: The Scargiver

 Din punct de vedere structural, The Scargiver de pe Netflix nu este ideea nimănui despre un film de sine stătător adecvat, sau chiar o continuare normală. Primul film urmărea eforturile de recrutare ale lui Kora (Sofia Boutella), un fost soldat a cărui viață idilică pe umila lună agricolă Veldt este întreruptă de forțele imperiale - er, Imperium - care le cer toate recoltele.

Kora și Gunnar (Michiel Huisman) au pornit în căutarea unor războinici dispuși să ajute la apărarea Veldt; făcând lansarea ratată a filmului Star Wars fără Lucasfilm, Snyder a eliminat intermediarul din imitația sa din Seven Samurai.

Acest lucru înseamnă că aproape toată acțiunea din The Scargiver se petrece pe și deasupra Veldt, o schimbare dezamăgitoare față de saltul planetar vesel din primul film.

Aici, în loc de diverse secvențe de prindere a războinicilor din diverse lumi asemănătoare cu Războiul Stelelor, există o singură scenă extinsă în care războinicii fac schimb de secrete din trecut, cu câteva flashback-uri care se duc în afara lumii, plus unul mai lung care dezvăluie mai multe despre trecutul zbuciumat al lui Kora.

Toate acestea fac parte din calmul prelungit dinaintea furtunii cu laser; în timpul acestei secțiuni timpurii, Snyder include și un montaj agricol așa cum numai regizorul lui 300 putea să facă. Când acești rebeli își culeg recolta de cereale, ei culeg greu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
chef florin dumitrescu
Nemo Eurovision 2024 jpg
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net