Carmen Tănase, dezvăluiri despre problemele de sănătate pe care le are: „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva”

Fără nicio îndoială, Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din România. Cum relația ei cu fanii se bazează mereu pe sinceritate și transparență, artista a dezvăluit, recent, în cadrul unui podcast, ce probleme de sănătate are la 63 de ani.

Carmen Tănase, dezvăluiri despre problemele de sănătate pe care le are / foto: colaj Instagram
Carmen Tănase, dezvăluiri despre problemele de sănătate pe care le are / foto: colaj Instagram

Ce probleme de sănătate are Carmen Tănase la 63 de ani

Recent, în podcast-ul lui Bursucu, Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, a decis să vorbească deschis despre problemele de sănătate pe care le are la 63 de ani. Marea artistă a mărturisit că tușește de mai multe zile și stă „praf” cu spatele, având în vedere că stă mereu cocoșată, iar spatele i s-a strâmbat. Carmen Tănase a aflat că are atât scolioză, cât și cifoză, în urma unei vizite la medic.

„Tușesc de câteva zile. Cu spatele sunt rău, praf, intervenția a fost ceva peste, un bonus, eu m-am dus pentru ceva și au descoperit altceva. Problema pentru care m-am dus nu s-a putut rezolva, pentru că sunt strâmbă din copilărie și acum, cu bătrânețea, s-a strâmbat și mai rău. Am scolioză și, mai nou, am și cifoză, pentru că stau cocoșată”, a declarat actrița, în cadrul podcast-ului moderat de Bursucu.

Și cu toate că știe că nu îi fac bine și nu sunt bune pentru sănătate, Carmen Tănase nu poate renunța la anumite vicii. Ea a dezvăluit că nu ar renunța la țigări nici dacă ar sfătui-o medicul, considerându-le singura ei plăcere vinovată.

„Nu-mi pasă, la asta nu renunț nici să mă omori. După ce că am trecut la deviceuri, ai putea spune mulțumesc că nu ți-am făcut fum aici. Și ce? Să mor sănătoasă? Asta e chiar culmea, să nu pot să fumez sau să beau cafea, altceva nici nu fac, atât. Nici nopțile nu le dorm, pentru că așa e profesia. Dacă se termină spectacolul la 22:00 și merg până acasă, nu te poți culca imediat ce ajungi acasă”, a mai adăugat vedeta.

Cum a descoperit actrița că are tumoră pe măduvă

Totodată, marea actriță a vorbit în cadrul unui interviu recent despre momentul în care a aflat una dintre cele mai proaste vești din viața ei. În urmă cu câțiva ani, a mers să își facă un RMN la coloana vertebrală pentru că avea niște dureri obișnuite și a fost surprinsă să afle că are o tumoră pe măduvă! A fost sfătuită imediat să se opereze, pentru a nu risca să paralizeze de la gât în jos.

„Având o perioadă liberă, am zis: ia să mă duc să-mi fac eu o radiografie aici la coloană, că am scolioză din copilărie și mă durea și un picior, să văd cum mai stăm. Nu era radiografie, era RMN. Din greșeală, doamna doctor a mărit un pic câmpul și s-a văzut mai sus. După o oră, cât am stat acolo, mi-a zis că trebuie să mai stau 20 de minute. Și apoi a început așa o vânzoleală pe acolo, mi-am dat seama că se întâmplă ceva… Și mi s-a spus că trebuie să mă operez urgent!

Pe mine mă durea piciorul, dar eu aveam ceva cervical: o tumoră pe măduvă. Mie nu mi-a dat niciun semnal, a fost descoperită dintr-o întâmplare, trimisă de Dumnezeu, de cine mi-a trimis-o și încăpățânarea tot de Dumnezeu. Am întrebat ce se putea întâmpla. Să paralizez de la gât în jos, se rupea măduva, la modul ăsta. M-a iubit Dumnezeu”, a dezvăluit Carmen Tănase, pentru ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net