Motivul real pentru care Teo Trandafir nu a fost prezentă la nunta lui Bursucu: „Familia nu m-ar fi iertat. A fost o alegere grea”

Bursucu (37 de ani), așa cum este cunoscut de o țară întreagă, s-a însurat la sfârșitul anului trecut, în luna octombrie, cu aleasa inimii sale, Andreea. Deși nu aveau cum să lipsească de la acest eveniment colegii săi de la Kanal D și prietenii apropiați, Teo Trandafir (55 de ani) nu a fost prezentă. Prezentatoarea TV a dezvăluit recent care este adevăratul motiv pentru care a lipsit.

De ce nu a fost Teo Trandafir la nunta lui Bursucu / foto: arhiva Click!
De ce nu a fost Teo Trandafir la nunta lui Bursucu / foto: arhiva Click!

Ani întregi, Teo Trandafir și Bursucu au moderat împreună emisiunea Theo Show, iar apoi au luat-o pe drumuri separate. Ulterior, în luna octombrie a anului trecut, fostul său coleg de la Kanal D s-a însurat cu aleasa inimii sale, însă prezentatoarea TV a lipsit de la eveniment, astfel că mulți s-au întrebat care ar fi motivul.

Recent, Teo Trandafir a dezvăluit de ce a lipsit, de fapt. Se pare că vedeta a trebuit să fie prezentă la un alt eveniment în familie, în aceeași zi. Astfel că, deși și-ar fi dorit să ajungă la nunta fostului coleg, nu s-a putut împărți.

De ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Bursucu

„Din fericire cumva și din nefericire altcumva, în aceeași zi am avut și eu un eveniment, la fel de important, în familie. Familia nu m-ar fi iertat niciodată dacă aș fi lipsit. A fost o alegere grea. Dar el știe, pentru că i-am și spus, că sunt alături de el cu gândul și cu sufletul. M-am gândit să dau o fugă până la Constanța cât să îi văd și să mă întorc, însă nu era un scenariu realist, pentru că se termina evenimentul din familia mea”, a declarat Teo Trandafir, pentru viva.ro.

De asemenea, ea a vorbit și despre relațiile în care a rămas cu foștii colegi și a mărturisit că, în ciuda faptului că vorbesc mai rar, vor fi întotdeauna unul lângă celălalt la nevoie: „Am rămas în relații foarte bune, chiar dacă vorbim mai puțin, pentru că viața ne-a dus pe căi diferite. Asta nu înseamnă că nu ne iubim foarte mult sau că nu suntem unul lângă celălalt dacă ar fi nevoie. Sunt convinsă că, dacă aș suna pe oricare dintre ei sau ei m-ar suna pe mine, am sări unul pentru celălalt la orice oră din zi sau din noapte”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net