Teo Trandafir dă din casă! Ce fel de mamă este pentru Maia: „Nu-i ofer sfaturi decât dacă-mi cere!”

#Exclusiv Click!

Teo Trandafir (55 de ani) a devenit mamă la 36 de ani, atunci când a decis să adopte o fetiță. Acum, Maia are 20 ani, a devenit adult, iar relația celor două s-a schimbat. 

Teo Trandafir: „Mă adaptez ca mamă situației”

Teo Trandafir și fiica ei au fost, de-a lungul anilor, foarte apropiate. Vedeta a adoptat-o pe Maia atunci când era doar un bebeluș. Anii au trecut, iar Maia a crescut văzând cu ochii. Tânara are acum 20 de ani, iar relația dintre mamă și fiică s-a schimbat și ea. 

Teo Trandafir ne-a mărturisit cum se înțelege în prezent cu fiica sa.

„Cred că nu poți fi într-un singur fel ca mamă. Mă adaptez ca mamă situației, de fapt. 

Am învățat să dau sfaturi atunci când mi se cer, pentru că Maia este deja un om matur”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru Click!

banner teo trandafir ilinca vandici png

Motivul pentru care Teo Trandafir nu apare niciodată în costum de baie? „Nu m-a văzut nimeni așa”

Teo Trandafir (55 de ani) a fost mereu discretă când a venit vorba de viața sa personală. Nu doar de fiica sa a vorbit foarte rar, dar și despre unele aspecte ale vieții sale.

Invitată, recent, în cadrul podcastului „Te Ascult” al colegei de emisiune Ilinca Vandici, Teo Trandafir a dezvăluit, în premieră, o serie de lucruri mai puțin știute de către publicul larg.

Teo dezvăluit că se teme de vacanțe și că nu se afișează niciodată în costum de baie. Motivul îl constituie faptul că se simte complexată de modul în care arată.

„ Vreau să întâlnesc niște oameni. Vreau să plec în vacanță cu oameni. Am câteva locuri, puține, dar fixe pentru că mie îmi este frică de vacanțe

Eu nu mă dezbrac niciodată în viața asta. Pe mine nu m-a văzut nimeni în costum de baie niciodată, pentru că nu simt că cineva ar fi obligat să se uite la mine”, a mărturist prezentatoarea de la Kanal D.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, vedeta a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. La 36 de ani, vedeta a adoptat-o pe fiica ei, Maia Trandafir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net