Bursucu’ și Andreea, romantici în luna de miere de cinci stele, la Dubai! Cum o răsfață prezentatorul pe soția sa

Adrian Cristea, alias Bursucu’ ( 36 de ani) și soția lui, Andreea, au plecat imediat după nuntă în luna de miere, la Dubai. Cei doi trăiesc clipe cât se poate de romantice, sub soarele arzător din Emirate.

Adrian Cristea, alias Bursucu' (36 de ani), așa cum este cunoscut de o țară întreagă, a renunțat la burlăcie. Prezentatorul de la Kanal D s-a căsătorit, sâmbătă, 15 octombrie, civil și religios, cu aleasa inimii sale, Andreea, după 11 ani de relație.

Nunta lor a fost una de poveste și a avut loc la Constanța, unde au fost prezente mai toate vedetele Kanal D, cu excepția lui Teo Trandafir. Mirii au fost de-a dreptul superbi, iar verighetele lor au costat nici mai mult, nici mai puțin de 9.000 de euro.

După marele eveniment din viața lor, Bursucu’ și Andreea au plecat în luna de miere. Au ales o destinație care le-a cucerit inima, din prima. Dubaiul a fost alegerea lor și nu au dat greș.

Bursucu’: „Ne simțim binecuvântați”

Bursucu’ nu știe cum să-și mai răsfețe soția în luna de miere: o plimbă numai prin restauranrte de lux, iar romantismul este la ordinea zilei.

„Ne simțim binecuvântați că trăim aceste momente, ne-am gândit să petrecem luna de miere într-un loc magic. Am mai fost împreună la Dubai și ne-am simțit extraordinar. Andreea a fost încântată!”, a spus Bursucu’, pentru Kanal D, care postează, zilnic, imagini din luna de miere, pe Instagram.

Bursucu' și Andreea sunt împreună de mai bine de un deceniu și formează o familie minunată, împreună cu cele două fete: Anays, de 4 ani, și Alesia, de 17 ani, cea din urmă fiind fiica Andreei, dintr-o relație anterioară, pe care prezentatorul de la Kanal D o consideră sânge din sângele său.

Viața lui Bursucu’ se împarte, de mai mult timp, între București-Constanța. Prezentatorul TV vine la serviciu în Capitală, însă familia lui locuiește în Constanța.

„Andreea nu are nicio legătură cu televiziunea, nici măcar nu-i place, nu vrea să aibă legătură cu televiziunea, nu vrea să apară, este un om din spatele camerelor, nici măcar pe social media nu stă, nu e genul ei. Nu o atrage genul ăsta. Și respect asta.

Și asta a fost înțelegerea noastră încă de la început. Mi-a și zis: tu ai job-ul tău, respect asta, dar eu nu vreau să apar. Nu îmi place, sunt emotivă, consider că alți oameni trebuie să apară la televizor, nu am eu ce să spun”, a declarat Adrian Cristea, pentru Click!

Bursucu' este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și s-a făcut remarcat în emisiunea „Teo Show”, acolo unde avea rolul de co-prezentator, alături de Teo Trandafir. Acesta este, în prezent, gazda emisiunii „Roata Norocului”, de la Kanal D, alături de Ana-Maria Barnovschi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net