Bianca Drăgușanu, în vizorul Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a taxat-o dur: „Ar fi culmea să se supere Bianca acum pe mine”

Ilinca Vandici a luat-o în vizor pe Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi Bădălău. În emisiunea pe care o moderează alături de Teo Trandafir - „Follow Us”, vedeta Kanal D a avut de făcut o remarcă la adresa Biancăi, criticând luxul pe care aceasta îl expune pe rețelele de social media. 

Ilinca Vandici, remarcă la adresa Biancăi Drăgușanu / foto: Colaj Click!
Ilinca Vandici, remarcă la adresa Biancăi Drăgușanu / foto: Colaj Click!

Înainte de a fi adusă în discuție Bianca Drăgușanu, prezentatoarea a făcut mai multe declarații controversate la adresa Andreei Bostănică. De unde a pornit și care a fost întreaga discuție dintre Ilinca Vandici și Teo Trandafir, aflați din rândurile de mai jos. 

Ilinca Vandici: „Vrei să zic de ce se postează cu lucrurile astea?”

Întreaga discuție din cadrul emisiunii „Follow Us”, dintre cele două prezentatoare, a început de la cuplul Gabi Bădălău - Bianca Drăgușanu, moment în care Ilinca Vandici a dorit să facă o mențiune: că Bianca Drăgușanu își expune opulența pe prin diverse postări în social media.

Teo Trandafir: Ce mai face Găbiță (n.r. – Gabi Bădălău)? Eu mă am bine cu toată lumea. Ilinca Vandici: Da, și ei trec pe la cappuccino dimineața.

Teo Trandafir: Da, eu sunt prietenă oarecum cu ea, că ne-am tot văzut prin emisiuni, la cafea nu mergem, că ea nu bea. Nu bea după o anumită oră. Acum am auzit că au plecat în vacanță, ceva de vis.

Ilinca Vandici: Deci Găbiță duce fata în vacanță, pe lux, frumos, cum am fost obișnuiți.

Teo Trandafir: Oamenii cărora le place să bârfească ziceau că el, având două mașini scumpe, s-ar fi folosit de ceasurile ei, că ea nu poate să se uite ca mine la cât e ceasul pe telefonul mobil. Trebuie să aibă niște ceasuri care să coste câteva mii de euro și lumea bârfea, dar nu e adevărat, că el a ieșit și a spus: „Nu i-am vândut ceasurile Biancăi ca să achit ratele la mașină”, ba chiar, dimpotrivă, pe mâna ei a apărut un inel.

Ilinca Vandici: Vreau poze cu inelul, nu e ineluș. Teo, mai uită-te o dată. E diamant. Se asortează cu gentuța, care și gentuța e de brand și foarte frumoasă, de altfel, se asortează cu bronzul care e de Maldive. Bianca întotdeauna a fost sinceră cu lucrurile pe care le face, le are, a avut mereu un punct de vedere. Vrei să zic de ce se postează cu lucrurile astea?

Teo Trandafir: Nu, dragă. Lasă că e bine. Ilinca Vandici: Bianca, nu te mai posta cu abundență, lux. Iubito, ține-le pentru tine.

Teo Trandafir: Ție a început să-ți placă.

Ilinca Vandici: Ar fi culmea să se supere Bianca acum pe mine, ar fi ultima!” - a fost dialogul celor două vedete de televiziune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image png
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net