Răzvan Simion nu a invitat-o pe Teo Trandafir la nuntă, deși se cunosc de mulți ani: „De ce nu m-a chemat? Sunt ceva, sunt un...”

Pe data de 8 iunie 2024, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret și au făcut publice detaliile abia după ce au devenit domnul și doamna Simion. Deși se cunosc de mulți ani, se pare că prezentatorul TV nu a invitat-o pe Teo Trandafir la marele eveniment. În emisiunea „Follow Us”, Ilinca Vandici a fost curioasă și a întrebat-o pe colega sa dacă ar fi mers în cazul în care ar fi fost invitată.

Teo Trandafir nu a fost invitată la nunta lui Răzvan Simion / foto: colaj Instagram
Teo Trandafir nu a fost invitată la nunta lui Răzvan Simion / foto: colaj Instagram

Teo nu a fost chemată la nunta lui Răzvan Simion

Teo Trandafir nu s-a aflat printre persoanele invitate la nunta lui Răzvan Simion, care a avut loc pe data de 8 iunie 2024. Prezentatorul TV și partenera sa de viață s-au bucurat de o petrecere restrânsă, la care au participat doar prietenii apropiați. Însă, cu toate că el și Teo Trandafir se cunosc de mulți ani și chiar recent l-a avut ca invitat în podcast-ul ei, vedeta nu a fost invitată.

În cadrul emisiunii „Follow Us”, difuzată pe Kanal D2, Ilinca Vandici a fost curioasă și a întrebat-o pe colaga sa despre marele eveniment. Teo Trandafir a recunoscut că, în cazul în care ar fi fost invitată, ar fi mers la nuntă.

Ilinca Vandici: „Te-ai fi dus dacă te-ar fi chemat?”

Ilinca Vandici: „Răzvan Simion te-a chemat? Că tu ai și filmat cu el un podcast recent

Teo Trandafir: „Nu, nu prea. Că știe că sunt…”

Ilinca Vandici: „Dar te-ai fi dus dacă te-ar fi chemat?”

Teo Trandafir: „Uite, vezi. Întrebarea asta puteai să mi-o pui între patru ochi

Ilinca Vandici: „Poți să refuzi să răspunzi

Teo Trandafir: „Da, sigur, veneam. Deci cum o dau ca naiba iese. Dacă mă chema și…înțelegi, dacă nu m-a chemat, de ce nu m-a chemat? Sunt ceva, sunt un vis

Ilinca Vandici: „Cert e că am văzut imagini și de la nunta celor doi. Dacă în ceea ce privește celălalt cuplu, Pepe și Yasmine, cumva au apărut imagini pe TikTok, toată presa a văzut, toată lumea a fost acolo, toată lumea a filmat, aici totul a fost extrem de controlat, și protejat așa de ochii curioșilor. Au apărut în mediul online doar imagini lăsate de ei acolo, de Răzvan, de Daliana

Teo Trandafir: „Uite ce frumos!”

Ilinca Vandici: „Dacă mă întrebi, eu știu locația asta, e undeva la un conac, lângă București. Dar știu că nunta a avut-o în buricul Bucureștiului, la un restaurant. Dar dacă mă întrebi ăsta e un clip pe care ei probabil l-au făcut înainte, tocmai ca să aibă ce posta pe rețelele de socializare. Sigur e la conacul acesta, am făcut și eu o ședință foto acolo

Teo Trandafir: „Te întreb și eu ceva, la câtă lume a fost…că a fost lume

Ilinca Vandici: „Nu. A fost puțină. Și nu a apărut nimic pe TikTok

Teo Trandafir: „Le-o fi luat telefoanele? Cum o fi fost posibil?

Ilinca Vandici: „Eu cred că a fost o chestie de bun simț și de respect până la urmă”, a fost discuția dintre cele două prezentatoare, în cadrul emisiunii „Follow Us”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
banner Christian Sabbagh png
3 monica pop jpg jpeg
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
image
actualitate.net
image
actualitate.net