Poți avea acest conac pentru 10 euro! Are 12 dormitoare și 8 băi

Ți-ai dorit vreodată să locuiești într-un castel? Ei bine, acum ai ocazia! Agentul imobiliar Valère Duchenne, din Belgia, își vinde propriul conac și o face într-un mod special. El organizează o loterie, iar un bilet costă doar 10 euro. Proprietatea impozantă are 900 de metri pătrați de spațiu locuibil.

Conacul este situat într-o zonă pitorească (Foto: Domaine Le Richmond)
Conacul este situat într-o zonă pitorească (Foto: Domaine Le Richmond)

Duchenne și soția sa dețin castelul Le Richmond din Godinne, Valonia. Acesta a fost construit în 1710, pe un teren de 6.700 de metri pătrați, unde se găsesc grădini spectaculoase și o piscină. Castelul nu este, de fapt, de vânzare, ci poate fi câștigat la tombola organizată de Valère.

Conacul are 12 dormitoare și 7 băi, fiind în prezent închiriat în regim hotelier. Este situat pe malul râului Meuse, din provincia belgiană Namur, într-o zonă pitorească și liniștită.

Participanții la tombolă trebuie să ghicească valoarea reală a conacului

„Sunt agent imobiliar de 35 de ani și dețin imobilul de 27 de ani. L-am restaurat complet în ultimul deceniu. Cariera mea e frumoasă, mi-a oferit satisfacție și am urmat-o din pasiune. Dar, după ce am făcut lucrurile într-un anume fel atât de mulți ani, am dorința să abordez vânzarea asta diferit.”, afirmă bărbatul, citat de publicația olandeză Nieuwsblad.

Astfel, oricine dorește să își încerce norocul poate achiziționa un bilet. Atenție, însă! Jocul nu ține numai de șansă. Câștigătorii trebuie să răspundă și la două întrebări de cultură generală și să estimeze valoarea castelului, cât mai aproape de cea reală. Valère Duchenne susține că nu știe cât valorează conacul și că acesta va fi evaluat de un expert în domeniu, care va pune un bilet pe care scrie suma într-un plic sigilat de un executor judecătoresc.

Valoarea reală a imobilului va fi descoperită la finalul competiției, care durează trei luni: „Scopul este de a oferi o estimare a valorii lotului, inclusiv casa principală și pensiunea. Cel care se apropie cel mai mult de suma reală, câștigă meciul”.

Dacă nu se înscriu îndeajuns de mulți doritori, proprietarul își rezervă dreptul de a anula concursul, iar participanții vor primi înapoi banii dați pe bilet.

Este adevărat că nu este întotdeauna ușor să vinzi aceste tipuri de proprietăți. Trebuie să lucrăm pe plan internațional, cu anunțuri în franceză, engleză și uneori olandeză. Piața este foarte specifică, poate dura ani să găsești un cumpărător”, mai spune Duchenne.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net