De-a dreptul ireal! Cum a reușit o femeie să-și cumpere o vilă de patru etaje, cu doar 1 euro

O femeie din Spania și-a văzut visul devenit realitate. A cumpărat o casă în Sicilia cu doar 1 euro, apoi a mărturisit cum a reușit să își achiziționeze o astfel de locuință. Află întreaga poveste, din rândurile de mai jos. 

Casă / foto: Pixabay
Casă / foto: Pixabay

Cu toate că locuințele reprezintă un efort financiar pentru mulți, unii dintre ei au fost norocoși să le găsească aproape gratuit. Sicilia scoate la vânzare mai multe case extrem de ieftine, din dorința de a repopula anumite zone. 

Povestea femeii care și-a cumpărat o casă cu 1 euro 

În ultima vreme, Sicilia a pus la vânzare mai multe locuințe cu prețuri ireal de mici. Așadar, o femeie din Spania a profitat de oportunitate și a cumpărat în Mussomeli o locuință al cărei preț a fost doar de 1 euro. 

Pentru vila cu patru etaje aceasta a fost nevoită să plătească și alte cheltuieli: 490 de euro pentru administrarea imobiliară și 2.500 euro cheltuieli la notar. De asemenea, locuința va trebui renovată, însă noua proprietară nu se plânge de banii pe care îi va investi, raportându-se la prețul ireal de mic cu care a achiziționat-o.

„Aceasta este vechea bucătărie și aceasta este intrarea la subsol, dar are și intrare de pe strada cealaltă. Este o casă cu patru etaje, cu vedere la munte”, a mărturisit femeia din Spania, într-un clip video devenit viral pe TikTok.

Ce sfaturi le-a oferit oamenilor 

În Italia, mai multe orașe mici și istorice au anunțat că doresc să repopuleze zona, așadar casele expuse la vânzare au un preț mic. De asemenea, i-ar ajuta pe cei care doresc să devină proprietarii unei astfel de locuințe, doar cu condiția de a deveni rezidenți acolo.

Aceasta le-a recomandat internauților interesați să profite de oportunitate și să-i urmeze exemplul, mai ales că sunt mai multe locuințe expuse la vânzare la un preț atât de mic. Cu toate că au apărut și comentarii care au contrazis-o, aceasta i-a sfătuit să se documenteze mult mai amplu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net