Dublă crimă în Italia. Două românce, Maria și Delia, găsite moarte în case diferite. Femeile erau prietene

Ultima actualizare:

Două femei, despre care presa din Italia scrie că sunt românce au fost găsite moarte, una dintre ele carbonizată. Anchetatorii italieni iau în calcul o dublă crimă. Cele două femei despre care se spune că ar fi fost prietene au fost găsite în case diferite, la mică distanță una de cealatată, 200 de metri, în orăşelul Naro din provincia Agrigento, Sicilia.

Două românce au fost ucise într-o proivincie din Sicilia. Sursă foto: Repubblica Palermo
Două românce au fost ucise într-o proivincie din Sicilia. Sursă foto: Repubblica Palermo

Corpul uneia dintre victime, găsit carbonizat

Întreaga comunitate din din provincia Agrigento este îngrozită de xdescoperirea făcută. Pompierii au găsit cadavrele a două femei în case diferite, la aproximativ 200 de metri distanţă. Cadavrul uneia dintre victime ar fi fost carbonizat. Pe lângă faptul că locuințele erau foarte aproape una de cealaltă, o altă legătură dintre victime este naţionalitatea lor: ambele sunt românce, scrie LaPresse, citat de News.ro.

Pentru carabinierii din Naro şi pentru departamentul operativ din Agrigento, pista principală ar duce la o dublă crimă.

Descoperirea

Cele două cadavre au fost descoperite de către pompieri întâmplător. Militarii au intervenit la un incendiu pe aleea Avenia. După lichidarea acestuia, pompierii au găsit trupul carbonizat al primei victime.

Două românce au fost ucise în orașul Naro din Sicilia. Sursă foto: blogsicilia.it
Două românce au fost ucise în orașul Naro din Sicilia. Sursă foto: blogsicilia.it

La scurt timp, autoritățile au fost anunțate de găsirea celei de a doua victime. A doua femeie a fost descoperită într-o baltă de sânge în Via Da Vinci, potrivit agenției de presă italiene, ANSA.

Carabinierii, coordonaţi de procurorul adjunct, cercetează cele două locuri în care au fost găsite cadavrele pentru a face lumină asupra faptelor.

Anchetatorii caută legături între cele două victime, iar interogatoriile persoanelor martore sau considerate suspecte în cazul morţii celor două femei sunt în curs de desfăşurare.

Se pare că cele două femei erau prietene, iar soţul uneia dintre ele murise cu ceva timp în urmă.

„Nu le cunoşteam personal pe cele două victime, dar moartea lor rămâne o traumă pentru mica noastră comunitate. În calitate de primar, nu pot decât să simt o mare tristeţe”, a declarat Maria Grazia Brandara, primarul din Naro.

Cine sunt femeile

Jurnaliștii italieni au făcut publice numele celor două femei găsite moarte în orașul Naro. Ei scriu că prima victimă se numește Maria Russ și are 57 de ani. Ea a fost găsit în locuința ei după ce pompierii au intervenit la un incendiu. Trupul ei a fst găsit carbonizat. Anchetatorii cercetează acum și cauza incendiului care a cuprins apartamentul.

Cea de-a doua victimă se numește, potrivit presei italiene, Delia Zărniscu, în vârstă de 58 de ani. Ea a fost găsită în casa din curtea Avenia - nu departe de locuința celeilalte victime, la aproximativ 200 de metri - într-o baltă de sânge.

Conform celor constatate până acum, există semne de violență pe trupul victimelor.

Până la această oră nu au fost făcute arestări, dar anchetatorii îi audiază pe câțiva români care se pare că s-au văzut cu victimele cu o seară înainte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net