Crimă în Bulgaria comisă de un român. Și-a împușcat partenera într-un salon, apoi s-a sinucis în mașina iubitei

Ultima actualizare:

Anchetă la Ruse, în Bulgaria, după o crimă comisă de un cetățean identificat ca fiind român. Bărbatul și-a împușcat iubita, iar aceasta, cu toate eforturile depuse de medici, nu a supraviețuit rănilor. Incidentul s-a petrecut miercuri seară, într-un cartier din orașul Ruse din Bulgaria. Vineri dimineața, anchetatorii au descoperit cadavrul bărbatului în mașina iubitei. Primele informații indică o sinucidere. Cei doi locuiau împreună și aveau doi copii, scrie Novinite.com.

Sursa foto: bgvoice.com
Sursa foto: bgvoice.com

Crima a avut loc într-un salon de înfrumusețare

Femeia este bulgăroaică și avea o relație tensionată cu bărbatul de origine română. A fost atacată în salonul de înfrumusețare în care lucra ca manichiuristă. Cu o zi înainte ar fi fost bătută.  Apoi bărbatul a venit la locul ei de muncă și a împușcat-o.

Tânăra, în vârstă de 39 de ani ar fi apucat să își sune mama. Femeia a anunțat auitoritățile, dar a fost prea târziu. Românul a împușcat-o cu o armă pe care o deținea ilegal, scrie presa din Bulgaria. Cu toate că a fost transportată de urgență la spital, iar medicii au încercat să o salveze, , operând-o de urgență, femeia a murit.

Atacul a avut loc în cartierul Vazrazhdane, într-un salon de coafură, iar femeia era foarte cunoscută și solicitată în meseria ei.

Bărbatul a fost găsit mort, vineri dimineață

Autorităţile bulgare au anunţat vineri dimineaţa că au descoperit corpul neînsufleţit al atacatorului. Acesta se afla în mașina iubitei sale. Presa locală vorbește despre o sinucidere.

Se ia în calcul varianta ca românul să fi murit asfixiat în interiorul mașinii,  intoxicat cu gaze de eșapament.

Potrivit unor surse, cei doi ar avea împreună doi copii de 10 și 11 ani. Românul este un cunoscut cu antecedente penale. El ar fi avut în trecut o condamnare de 6 ani de închisoare pentru trafic de persoane în Italia.

 Despre motivul crimei nu se cunosc detalii, însă cunoscuții au declarat anchetatorilor că relația dintre cei doi era foarte tensionată. Românul și bulgăroaica locuiau împreună cu copiii lor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net