O tânără de 22 de ani a fost găsită moartă într-o biserică abandonată. Plecase la vânătoare de fantome

Un caz șocant a lăsat fără cuvinte autoritățile din Italia. O tânără din Franța, în vârstă de numai 22 de ani, și-a anunțat familia că merge la vânătoare de fantome, însă aventura ei a avut parte de un final tragic, învăluit de mister. Tânăra a fost găsită într-o biserică abandonată din Italia, iar cadavrul ei fusese scurs de sânge.

Tânăra a fost găsită într-o biserică abandonată / foto: Profimedia
Tânăra a fost găsită într-o biserică abandonată / foto: Profimedia

Un caz cu totul șocant a lăsat fără cuvinte autoritățile italiene. Polițiștii cred că dorința tinerei de a merge în căutare de fantome are legătură cu un trend popular în Franța, de pe rețeaua de socializare TikTok.

Se pare că fata în vârstă de numai 22 de ani era în căutarea unei case bântuite, dar trupul ei a fost găsit în Valea Aosta, din nordul Italiei, într-o biserică abandonată. Ea își împărtășise planurile cu rudele, înainte de a pleca din orașul din apropiere de Lyon, unde locuia.

Caz bizar în nordul Italiei

Autoritățile consideră că tânăra ar fi încercat să creeze un spectacol pentru urmăritorii ei de pe TikTok, iar alte teorii spun că ar putea fi vorba despre o „crimă consimțită”, mai precis, ar fi fost vorba despre o farsă încercată de tânără, ori despre un sacrificiu. De asemenea, potrivit CNN, poliția mai caută și un tânăr care ar fi fost văzută alături de tânără. În zonă mai există două cazuri de persoane dispărute, ce pot fi legate de caz.

Se pare că cei doi ar fi fost văzuți de martori îmbrăcați precum vampiri, iar la locul crimei nu ar fi fost descoperite semne ale unei lupte. Tânăra a fost înjunghiată cu un cuțit de camping, iar rana i-a provocat sângerarea din cauza căreia a și murit. După deces, anchetatorii au putut determina că tânăra a suferit două împușcături, una în gât și alta în abdomen.

Autoritățile au mai spus că investeghează prezența unei dube de culoare vișinie, car ar fi fost surprinsă de camerele de luat vederi amplasate în zonă. Tânăra nu avea documente asupra ei atunci când a fost descoperită și nici telefonul mobil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net