Incident uluitor. Un pui de viperă a fost găsit într-o clădire de birouri din România

O situație cu totul incredibilă a avut loc chiar astăzi, pe 10 aprilie 2024, în Drobeta-Turnu Severin. În timp ce se afla la serviciu, un angajat al unei firme dintr-o clădire de birouri a găsit un pui de viperă, în toaletă! Acesta a sunat la 112, iar Jandarmii au intervenit imediat la fața locului.

Șarpele a fost eliberat în siguranță / foto: Facebook
Șarpele a fost eliberat în siguranță / foto: Facebook

Atunci când ne gândim la provocările pe care le vom întâmpina la locul de muncă, mai mult ca sigur că ne vom aminti despre o ședință programată în ziua respectivă, ori despre un termen limită care se apropie cât mai rapid. Un șarpe veninos în toaletă cu siguranță că nu este printre problemele care ne-am aștepta să apară, în timpul orelor de lucru.

Cu toate acestea, exact în această situație s-a găsit un angajat al unei firme dintr-o clădire de birouri, din Drobeta-Turnu Severin. Acesta a găsit un pui de viperă în toaletă, așa că a sunat imediat la 112, pentru a alerta autoritățile. În ultima perioadă, în Mehedinți deja au mai fost raportate 3 alte cazuri asemănătoare cu acesta.

A găsit un pui de viperă în toaletă

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, pentru a ridica în siguranță șarpele. Aceștia au ajuns la adresa menționată, reușind să îndepărteze puiul de viperă. Acesta a fost, apoi, eliberat în mediul lui natural.

„În această dimineață, jandarmii au fost solicitați să intervină în municipiul Drobeta Turnu Severin, ca urmare a unei sesizări primite prin apelul 112 din partea unui angajat al unei instituții, care semnala faptul că în baia imobilului se află un șarpe.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au constatat că este vorba despre un pui de viperă ascuns în toaleta personalului. Șarpele a fost îndepărtat din acel loc și, ulterior, eliberat în habitatul natural.”, a transmis Jandarmeria Mehedinți. „În ultima perioadă, ca urmare a solicitărilor din partea cetățenilor, jandarmii au intervenit în alte două situatii pentru îndepărtarea șerpilor și înlăturarea pericolului provocat de aceștia.”, au mai scris aceștia pe pagina de Facebook a instituției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net