Cum și-a pierdut toate economiile o bătrână din Suceava! Femeie de 81 de ani a fost păcălită prin metoda „accidentul”

O bătrână din județul Suceava a rămas fără economiile de-o viață, după ce a fost păcălită de o persoană pe care nici nu o cunoștea. Femeia are 81 de ani, iar în urma escrocheriei căreia i-a devenit victimă, a rămas fără suma de 14.500 de lei.

Bătrâna a fost păcălită prin metoda „accidentul”
Bătrâna a fost păcălită prin metoda „accidentul”

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, bătrâna din Suceava a căzut pradă înșelătoriei numită „metoda Accidentul”. Femeia în vârstă de 81 de ani locuiește în orașul Siret (județul Suceava), iar în urmă cu câteva zile, însoțită de fiul ei, aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Siret, pentru a raporta ce s-a întâmplat.

Se pare că victima a fost contactată pe telefonul fix din propria ei casă, de către o persoană necunoscută. Aceasta a pretins că un alt fiu al bătrânei, care locuiește în Spania, ar fi fost victima unui accident și ar fi avut nevoie de suma de 7.000 de euro, deoarece urma să aibă nevoie de o amputație.

O bătrână a pierdut 14.500 de lei în urma unei escrocherii

„Femeia a comunicat persoanei că deține doar 14.500 lei, aspect cu care cel din urmă a fost de acord, astfel că, la aproximativ 10 minute, la poarta acesteia a apărut un bărbat căreia bătrâna i-a înmânat suma de 14.500 lei”, a precizat IPJ Suceava, potrivit sursei citate.

După ce a a predat banii, bătrâna a vorbit la telefon cu alt fiu al ei, care locuiește în Botoșani, iar în cursul conversației și-a dat seama că a fost înșelată. Ulterior, ea a vorbit și cu fiul ei din Spania, care i-a spus că nu a suferit niciun accident și nici nu avea nevoie de vreo sumă de bani.

Imediat ce acest caz a fost raportat polițiștilor, aceștia au deschis un dosar penal, iar lucrătorii de la Formațiuni Investigații Criminale Siret încearcă să facă dreptate în cazul bătrânei. Autoritățile ne sfătuiesc să nu ne impacientăm dacă primim un telefon în care se pretinde că o rudă a suferit un accident, ci să verificăm veridicitatea informației.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net