Criminala din Mangalia și-a aflat sentința. Câți ani va sta la închisoare și ce daune morale trebuie să plătească Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă

Ultima actualizare:

În luna august se va împlini un an de la crima de la Mangalia, unde Alina a fost ucisă de către cea mai bună prietenă a ei, Loredana Atănăsoaie. Acum, autoarea faptei a aflat cât timp va urma să petreacă în spatele gratiilor și cât va plăti drept daune morale familiei victimei.

Loredana Atănăsoaie și-a ucis cea mai bună prietenă
Loredana Atănăsoaie și-a ucis cea mai bună prietenă

Ce pedeapsă a primit Loredana, criminala din Mangalia

Crima de la Mangalia a șocat întreaga țară, datorită brutalității descoperite de anchetatori. Alina a fost ucisă de cea mai bună prietenă a ei, Loredana Atănăsoaie, care a aruncat cadavrul tinerei într-un geamantan, pe care l-a lăsat sub o bancă, într-un parc din Mangalia.

Acum, autoarea faptei a aflat că va urma să petreacă următorii 15 ani și 3 luni în spatele gratiilor. De asemenea, ea va trebui să plătească familiei victimei daune morale în valoare de 75.000 de euro. Cu toate acestea, avocatul familiei victimei, Adrian Cuculis, a explicat că instanța a dat pedeapsa minimă, iar împreună cu părinții Alinei, urmează să decidă dacă se va face apel, pentru ca autoarea faptei să primească o pedeapsă mai mare.

„Instanța s-a orientat către minim de pedeapsă”

„Criminala fetei din Saturn care a omorât-o, ascuns-o în geamantan și apoi a lăsat-o sub o bancă într-un parc din Mangalia a fost condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare și 75.000 euro daune morale. În principal, din câte observ, instanța s-a orientat către minim de pedeapsă și nu către un maxim de pedeapsă, iar în funcție de dorințele familiei urmează să depunem apel sau din contră, să rămânem la soluția aceasta”, a precizat avocatul Adrian Cuculis.

Cu toate acestea, inițial exista posibilitatea ca Loredana Atănăsoaie să primească o pedeapsă chiar mai mică, de numai 7 ani de închisoare, deoarece și-a recunoscut fapta. Din acest motiv, aceasta a solicitat instanței o procedură complificată, lucru ce ar fi însemnat o pedeapsă mai mică cu o treime. De asemenea, din cauza relației tensionate dintre ea și Alina, autoarea faptei mai fusese acuzată că ar fi premeditat crima.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net