Cea mai mare despăgubire plătită în baza poliței RCA, în 2023! „Sumă a fost acordată pentru...”

Anul trecut, cea mai mare despăgubire plătită în baza unei polițe RCA a ajuns la o valoare uriașă. Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare și Reasigurare (UNSAR) a informat că această despăgubire a avut o valoare de milioane de lei!

Cea mai mare despăgubire plătită a fost de 5,6 milioane de lei
Cea mai mare despăgubire plătită a fost de 5,6 milioane de lei

Anul trecut, în 2023, cea mai mare despăgubire platită în baza unei polițe RCA a ajuns la valoarea fabuloasă de 5,6 milioane de lei! Potrivit informațiilor de la PRO TV, aceasta a fost acordată în urma unui accident produs de către o utilitară, în Italia. Tot în anul 2023, doar primele 10 despăgubiri plătite în baza polițelor RCA au ajuns la o valoare semnificativă de 34,7 milioane de lei.

„Cea mai mare despăgubire plătită anul trecut în baza unei poliţe RCA a fost de peste 5,6 milioane lei, arată o analiză realizată la nivelul Membrilor asociaţiei. Această sumă a fost acordată pentru a acoperi prejudiciile rezultate dintr-un accident produs de o autoutilitară în Italia. În total, valoarea primelor 10 despăgubiri plătite în baza poliţelor obligatorii RCA în 2023 a fost de 34,7 milioane lei. Fiecare dintre aceste despăgubiri a acoperit atât vătămări corporale, cât şi daune materiale”, a informat, conform sursei citate, Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare și Reasigurare (UNSAR).

Despăgubirea uriașă plătită în 2023

În anul 2023, se pare că dauna medie care a fost plătită în baza polițelor RCA a crescut destul de mult. Mai precis, aceasta a fost cu 8% mai ridicată, astfel că a ajuns la valoarea de 10.750 de lei, ce ar însemna, aproximativ, 2.150 de euro.

De-a lungul anului precedent, au fost plătite despăgubiri record, de aproximativ 4,2 miliarde de lei. La acești bani, acordați în baza polițelor RCA, s-au adăugat și rezerve ce valorează 2,3 miliarde de lei, pentru daunele avizate (RBNS), dar și 2,35 miliarde de lei pentru daunele neavizate (IBNR). În cursul anului precedent, mai precis, în 2023, cea mai mare daună plătită în baza unei polițe RCA a fost de 5,6 milioane de lei. Aceasta a acoperit prejudiciile provocate de un accident produs în Italia, de o autoutilitară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net