Loredana, criminala de la Mangalia, detalii din noaptea în care a ucis-o pe Alina: „Plângeam pentru că...”

Ultima actualizare:

Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă, pe Alina, la Mangalia, a oferit detalii șocante despre noaptea în care crima a avut loc. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Loredana face noi dezvăluiri despre noaptea crimei / foto: arhivă
Loredana face noi dezvăluiri despre noaptea crimei / foto: arhivă

Tânăra, care acum este în închisoare, povestește că acum are coșmaruri cu prietena ei și că se roagă mereu să fie iertată.

Loredana susține că nu știe de ce a ucis-o

În fața procurorilor, fata a relatat filmul tragediei petrecute în luna august. În noaptea crimei era supărată pentru că Alina nu voia să se împace cu ea după ce se certaseră.

Alina și prietena ei aveau o relație extrem de tensionată. „În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine.

Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ. În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul”, le-a povestit fata procurorilor.

Criminala susține că, între ea și Alina, a avut loc o luptă corp la corp. „În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât, mi-a produs acele leziuni la gât și căuta cuțitul care era pe podea, întrucât era încă întuneric în cameră.

Am început să caut și eu cuțitul în cameră de frică să nu mă lovească Alina, l-am găsit și am lovit-o în umăr”, a mai povestit fata.

A mințit că totul este bine

Între timp, tinerii care erau cazați lângă cele două fete au auzit zgomotele și s-au grăbit să verifice dacă sunt bine.

Loredana i-a asigurat că totul este în regulă, însă nu a deschis ușa. În tot acest timp i-a pus Alinei mâna la gură.

„După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă. Cam tot acum Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere.

Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mai mărturisit Loredana în fața procurorilor, potrivit Gândul.

„Eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”

Când a realizat că prietena ei este moartă, Loredana a decis să scape de cadavru. „Am coborât cu liftul de la etaj, pe ușa din spate a hotelului, la parter am abandonat pentru câteva minute valiza cu Alina în ea, lângă tomberoane, după care am urcat în cameră să-mi iau cardul și când am ieșit din cameră m-am întâlnit și cu V., care ieșise din camera unde stătea.

V. mi-a zis că a auzit zgomote, i-am zis că m-am certat cu Alina și vreau să plec acasă. Menționez că eu voiam să iau carnetul de note din cameră, însă nu am mai apucat pentru că eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”, a mai spus ea.

Loredana regretă ce a făcut: „Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”, a mai spus Loredana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net