Coincidența stranie a datei de 9 iunie de care sunt legați Lidia Buble și Răzvan Simion

Ultima actualizare:

Pe 9 iunie 2021, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble, printr-un mesaj emoționant care fusese, însă ulterior șters. „Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat", scria pe atunci acesta. După trei ani mai târziu, pe 8 iunie, Răzvan s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Ciudat sau nu, data de 9 iunie este și ziua de naștere a fostei partenere, Lidia. 

Lidia Buble și Răzvan Simion Foto: arhivă Click!
Lidia Buble și Răzvan Simion Foto: arhivă Click!

 Lidia a împlinit 31 de ani, pe 9 iunie 2024, iar Răzvan s-a căsătorit cu Daliana

Duminică, pe 9 iunie 2024, Lidia Buble a împlinit 31 de ani. Coincidența a făcut ca exact în această zi, cu trei ani în urmă, Răzvan Simion să anunțe despărțirea lor printr-un mesaj care a fost ulterior șters. După 3 ani mai târziu, Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan pe 8 iunie, cu o zi înainte de data atât de semnificativă pentru legătura dintre el și Lidia. 

 „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit”, spunea atunci Răzvan Simion.

Pe 9 iunie 2021, cei doi își anunțau separarea

Răzvan Simion a continuat mesajul emoționant: „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept."

Ce mesaj a postat Lidia Buble

Anul acesta, artista a ales să își sărbătorească ziua de naștere în Turcia și a dezvăluit acest lucru prin intermediul mai multor imagini postate pe rețelele de socializare. În ziua în care a împlinit 31 de ani, Lidia Buble a dezvăluit pe social media că va lansa un videoclip pentru piesa „Buzele tale” și a arătat și câteva imagini.

Relația Lidiei cu Horațiu Nicolau

De ceva timp, Lidia Buble este într-o relație cu Horațiu Nicolau. Artista și omul de afaceri în vârstă de 62 de ani formează un cuplu discret, însă cu mai multe ocazii, au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre.

Până acum, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost rezervați în ceea ce privește relația lor de cuplu. Chiar dacă artista a mai făcut mărturisiri despre povestea lor de dragoste, întotdeauna a păstrat și o doză de mister. Cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună, inclusiv la evenimente mondene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net