Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău: „Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați”

Frumoasa Bianca Drăgușanu a pus piciorul în prag și s-a despărțit de Gabi Bădălău, de data aceasta definitiv! Superba blondină a hotărât că nu mai are nimic de împărțit cu Bădălău și a încheiat orice legătură cu el. Recent însă, Teo Trandafir a discutat cu Ilinca Vandici despre subiect și a dat de pământ cu afaceristul.

Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău
Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău

Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău

Se știe că Bianca Drăgușanu este o femeie puternică căreia nu mulți i-ar putea face față. Dovadă stă și faptul că după 4 ani de relație vedeta s-a despărțit de afacerist. Acesta din urmă a decis să se afișeze la un eveniment monden la braț cu noua cucerire, o tânără pe nume Daria, la care, culmea, a fost prezentă și Bianca. De aici a început un scandal cu tunete și fulgere. Probabil că Gabi Bădălău a vrut să o facă geloasă pe Bianca, însă nu a fost cea mai bună strategie pentru că înainte de toate, Bianca a demonstrat mereu că poate avea pe oricine își dorește și că poate lăsa oricând trecutul în spate. Iar Bianca este o femeie cu pretenții. În acest context, Ilinca Vandici și Teo Trandafir în cadrul emisiunii „Follow US” de la Kanal D2 au discutat de cât de dificil poate fi să ai o relație cu o femeia precum Bianca și l-a desființat pe Gabi Bădălău, dând de înțeles că ar trebui să fie „mai bărbat” pentru cineva ca Bianca.

Ilinca Vandici: „Cât de greu e ca bărbat să-i faci față și să stai cu o femeie frumoasă, independentă!”

Teo Trandafir: „Dar nu știi ce ți-au luat? Scuze! Când ai luat-o pe Bianca Drăgușanu știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni! Păi, ai vrut-o!”

Ilinca Vandici: „Dar la început te atrage fizic, te atrage puterea asta, după care stând cu ea în casă și văzând că nu ai de unde să o apuci…”

Teo Trandafir: „Dragi bărbați din lumea întreagă, eu vă dau un singur sfat. Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați. Deoarece, deodată se ridică armăsarul din ea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
adina buzatu instagram jpg
banner wiz khalifa png
jennifer lopez violet affleck profimedia jpg
banner shelly png
shannen doherty profimedia jpg
banner wiz khalifa png
banner adrian minune png
Elena Tănase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net