Carmen de la Sălciua își vinde bolidul de lux. Impresionant prețul pe care îl cere în anunțul de pe OLX

Cunoscuta cântăreață a luat decizia de a renunța la mașina pe care o deține în prezent și, într-un fel, le-a cerut „ajutorul” fanilor de pe Instagram. Cât cere bruneta pentru mașină, într-un anunț postat pe OLX. 

Carmen de la Sălciua / foto: social media
Carmen de la Sălciua / foto: social media

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe din industria muzicală românească. Încă de la debutul carierei sale a reușit să câștige cu ușurință inimile românilor, care au apreciat vocea și talentul său. Acum, vedeta încearcă să împărtășească atât lucrurile bune, cât și mai puțin bune, iar acum i-a anunțat că își vinde mașina. 

Cât cere vedeta pentru bolid 

Cântăreața a postat mai multe imagini cu autoturismul pe care l-a pregătit cu mare atenție pentru vânzare. Carmen de la Sălciua a postat și un link care îi redirecționează pe cei interesați către anunțul de pe site-ul de vânzări. 

Mașina marca Mercedez-Benz se află pe site-ul OLX la vânzare cu suma de 42.990 de euro, cu mențiunea că prețul este negociabil. 

Anunțul postat de Carmen de la Sălciua / foto: captură OLX
Anunțul postat de Carmen de la Sălciua / foto: captură OLX

Ce spune vedeta despre venirea pe lume a unui copil 

Artista formează un cuplu cu Marian Corcheș, bărbatul care reușește să o facă cea mai fericită femeie din lume, iar întrebările referitoare la venirea pe lume a unui copil curg necontenit

„Sperăm ca după Paște, Iepurașul, să ne aducă un copil. Momentan nu sunt însărcinată, dar îmi doresc ca anul acesta să rămân gravidă. În rest nu vreau nimic de la Iepuraș, anul ăsta și eu și Marian vrem să devenim părinți. Nu cer de la Dumnezeu să fie băiat sau fată, vreau doar să fie un copil sănătos și norocos în viață, atâta tot”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Click!  

Ce spune Carmen despre infidelitate 

În trecut, vedeta a fost căsătorită vreme de o perioadă scurtă de timp cu artistul Culiță Sterp, însă relația lor a ajuns la final. S-a discutat ulterior și despre infidelitate, iar Carmen și-a expus punctul de vedere:

„O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. Am aflat de prima lui infidelitate la o lună după căsătorie.

„Lumea credea că am făcut toată mascarada asta pentru rating, pentru că am mai stat un an împreună. Acum este irelevant ce s-a mai întâmplat. Ulterior, răbdarea și sufletul meu ajunseseră la capătul puterilor”, declara Carmen de la Sălciua, la Teo Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net