Marele vis al cântăreței Carmen de la Sălciua a rămas, încă, neîmplinit: „Consider că am abilitățile necesare”

Carmen de la Sălciua, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cântărețele preferate ale românilor. Artista a visat dintotdeauna să cântă și să fie pe scenă, un vis care i s-a și îndeplinit. Însă, interpreta spune că, încă de mică, mai are o dorință, dar nu a reușit să o ducă la bun sfârșit. Ce își dorește Carmen de la Sălciua?

Ce și-a dorit Carmen de la Sălciua să facă încă de mică / Foto: Arhiva Click!
Ce și-a dorit Carmen de la Sălciua să facă încă de mică / Foto: Arhiva Click!

Este una dintre cele mai iubite și mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România, pune mult suflet în ceea ce face și iubește să fie pe scenă. Totodată, pe lângă că are o carieră de succes, după o căsnicie eșuată, Carmen de la Sălciua (35 de ani) și-a găsit și liniștea și fericirea în brațele lui Marian Corcheș, bărbatul care ulterior i-a devenit soț. Astfel că, în ultimii ani, artista a avut multe motive de bucurie.

Ce își dorește Carmen de la Sălciuna încă de mică

Și deși și-a îndeplinit unul dintre marile ei visuri, acela de a fi pe scenă, încă de mică, interpretata mai are încă o dorință ascunsă. Carmen de la Sălciua își dorește să devină actriță. Cu toate că petrece mult timp în studiouri pentru a înregistra piese după piese, dar și pe platourile de filmare pentru videoclipuri, ea susține că altceva ar fi pe un platou de filmare al unui serial sau al unui film.

„Ăsta e un vis al meu din copilărie, dar niciodată nu s-a concretizat pentru că eu am apucat pe drumul cântecului, însă consider că am abilitățile necesare, doar că probabil să am un rol de o femeie mai cu suflet, nu neapărat personajul negativ”, a spus Carmen de la Sălciua, pentru Spynews.ro.

De altfel, vedeta este de părere că ar putea să interpreteze foarte bine un rol pozitiv, la cel negativ nu crede că s-ar descurca: „E altceva când ajungi în fața unui regizor, când intri într-o stare, de obicei când joc în videoclipurile mele, care sunt scurte, reușesc să intru într-o stare pe care regizorul o impune”, a mai spus cântăreața.

Carmen de la Sălciua va lansa o piesă cu Georgiana Lobonț

Carmen de la Sălciua va lansa, în curând, o piesă în colaborare cu Georgiana Lobonț. Cele deja au înregistrat deja melodia și videoclipul a fost filmat: „Totul a început la Florin Pește, am înregistrat melodia acolo, ne-am auzit la un telefon și așa am stabilit. Nu a fost ceva plănuit, a venit așa din suflet. Georgiana m-a contactat și mi-a zis că s-a gândit să facem o colaborare, eu am fost foarte bucuroasă pentru că eu pe Georgiana o consider un om foarte normal, a fi normal e un compliment în ziua de azi, e un om deschis, un om de suflet și am zis că sigur ni se vor potrivi și vocile, stilul muzical, și așa ne-am sincronizat, am mers să înregistrăm piesa și ieri au avut loc filmările”, a mai adăugat interpreta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net