Diferența uriașă de vârstă dintre Tania Popa și actualul soț. Actrița a făcut dezvăluiri inedite din viața amoroasă: „Ne dorim să îmbătrânim în Hawaii”

Tania Popa (51 de ani), una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și actualul soț. Nimeni nu le-a dat nicio șansă, însă legătura dintre ei s-a dovedit a fi mai puternică decât orice. Vedeta a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa amoroasă.

Tania Popa / Foto: Colaj Facebook
Tania Popa / Foto: Colaj Facebook

„Este o diferență de vârstă mare, 11 ani”

Între Tania Popa și actualul ei soț există o diferență de vârstă de 11 ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat să  rămână împreună și să își întemeieze o familie. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de 16 ani și își doresc să îmbătrânească unul alături de celălat, după cum spune actrița.

„Este o diferență de vârstă mare, 11 ani; eu fiind și după două mariaje, și cu un copil. Băiatul este cu actualul meu soț. El era foarte tânăr. Avea 24 de ani. Câte șanse aveam? El nu este din lumea artistică.

16 ani au trecut de atunci! Și o să treacă încă foarte mulți, probabil, până când unul dintre noi îl va îngropa pe celălalt. Care are pe cine să arunce la rechini, pentru că ne dorim să îmbătrânim în Hawaii”, a declarat Tania Popa pentru Viva.

Tania Popa, alături de actualul soț / Foto: arhivă
Tania Popa, alături de actualul soț / Foto: arhivă

„Nu-mi place deloc să vorbesc despre trecutul meu”

Tania Popa se află la al treila mariaj, întrucât primele 2 căsnicii ale sale au eșuat. Cu actualul soț a trăit o poveste de dragoste impresionantă și susține că din respect pentru el, nu vrea să dezgroape trecutul și să vorbească despre relațiile sale anterioare.

„(...)Nu am căutat, am fost convinsă că ce e al meu e pus deoparte, și așa a fost. De 16 ani, sunt megafericită. Sunt la al treilea mariaj. Ca să nu mă întrebi tu, o să îți spun că îmi iubesc și îmi respect enorm soțul.

Nu-mi face deloc plăcere să vorbesc despre trecutul meu, care este închis. Din respect pentru soțul meu, nu vreau să vorbesc. Dar, mă repet, toate au fost cu un scop. Mi s-au întâmplat, s-au încheiat, tocmai ca să apară cine trebuie. Și nu am căutat! Mi-a picat din cer.

 Se știe povestea noastră. Este de telenovelă. Pare incredibilă. Poți să spui că „nu se poate așa ceva. M-am căsătorit, după o săptămână, cu un om căruia nu îi știam nici numele de familie. Nu îl cunoșteam, practic, deloc. Mai glumim între noi că putea să fie un ucigaș în serie, iar eu cine știe cine. A fost drumul nostru. Așa a fost să fie. Nu ne-a dat nimeni din anturajul nostru nicio șansă”, a mai spus Tania Popa pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net