Cu ce se ocupă Tania Popa, atunci când nu este pe scenă: „De peste 40 de ani…”

#Exclusiv Click!

Tania Popa (50 de ani), una dintre cele mai iubite actrițe din România, iubește să facă mișcare în timpul liber! Atunci când nu este la repetiții sau în spectacole, actrița preferă să alerge într-un parc sau să plece într-o drumeție alături de soțul său. Contactată de Click!, vedeta ne-a vorbit despre pasiunea sa pentru un stil de viață sănătos, stil pe care l-a adoptat de mai bine de patru decenii.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, Tania Popa a vorbit despre marea sa pasiune...sportul! Actrița, împreună cu soțul său, Veaceslav Damian, cu care s-a căsătorit după o săptămână de relație, în urmă cu 13 ani, preferă ca atunci când au timp liber, să iasă în aer liber, în natură, pentru a face mișcare...fie aleargă prin parc, fie merg pe munte, la pas, sute de kilometri împreună.

„Eu mereu am făcut sport, de când mă știu, de mică! De felul meu sunt o persoană foarte activă. Atunci când am timp liber merg la alergat, merg în drumeții cu soțul meu și tot așa. Nu stau o clipă! De peste 40 de ani fac sport. Țin minte că de prin clasa a III-a m-au dus părinții mei la atletism, iar de atunci am făcut mișcare. Eu nu fac sport să arată bine, mie sportul îmi dă o sănătate mintală foarte bună. Soțul meu este tot la fel cu mișcarea. Atunci când mergem în drumeții, merg cot la cot cu el”, a declarat Tania Popa pentru Click!

Tania Popa, fericită

În urmă cu ceva timp, actrița a fost invitată în emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, ocazie cu care le-a povestit juraților cât de fericită este în brațele soțului său. Bărbatul este cu 11 ani mai mic decât ea, iar înainte de a-și uni destinele, aceasta a spus că niciodată nu se va căsători cu un basarabean.

„E nenorocire pentru bărbati-miu. Suntem de 13 ani împreună, deci ar cam fi momentul, dacă e să nu iau cuțitul. Eu vreau să rămân cu el, dar decideți voi. La noi se spune că „Dumnezeu iubește treimea”, este al treilea soț al meu.

Bărbati-miu este cu 11 ani mai mic decât mine. Am jurat că nu mă voi căsători niciodată cu un basarabean, și al treilea, care a fost și bun, este basarabean. Ne-am căsătorit după o săptămână de când ne-am cunoscut, nu m-a cerut de soție”, declara Tania Popa.

Click! spune

Tania Popa este una dintre cele mai apreciate actrițe din România! Artista este originară din Republica Moldova, iar la vârsta de 17 ani a venit în București pentru a studia.

Însă, în spatele zâmbetului său șugubăț, dar și a energiei sale pozitive debordante, Tania Popa ascunde adevărate drame. Vedeta a trecut prin două accidente, primul la nouă luni, iar al doilea la vârsta de 3 ani, iar aceste întâmplări nefericite i-au afectat sistemul nervos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net