Laura Cosoi, tablou emoționant de familie. Ce imagine a publicat actrița alături de soț și cele patru fiice

În urmă cu o săptămână, Laura Cosoi (42 de ani) a devenit mămică pentru a patra oară și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Aida. Și cum actrița trăiește din nou una dintre cele mai frumoase momente din viața ei, a publicat pe rețelele de socializare un portret ideal de famile. Rita, Vera și Lara și-au cunoscut surioara!

Laura Cosoi a publicat imagine emoționantă în familie pe rețelele sociale / foto: arhiva Click!
Laura Cosoi a publicat imagine emoționantă în familie pe rețelele sociale / foto: arhiva Click!

Fetele Laurei Cosoi au cunoscut-o pe mezina familie! Vera, Rita și Lara au văzut-o, în sfârșit, pe micuța lor surioară, Aida! Și, bineînțeles, actrița nu avea cum să nu profite de această ocazie! Laura, o mamă extrem de mândră și împlinită, s-a pozat duminică, 4 august, alături de întreaga familie - soțul ei, dar și cu cele patru fetițe ale lor, Rita, Vera, Lara și Aida - și a publicat imaginea pe pagina sa personală de Instagram. 

Un nou inceput”, a fost mesajul scris de actriță în dreptul fotografiei.

Toate fetițele artistei sunt îmbrăcate în rochițe albe și încălțate în sandale, la fel și mama lor. Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi, dar și singurul bărbat din familie, a optat pentru o cămașă în aceeași nuanță cu soția sa și o pereche de pantaloni negri. Și, bineînțeles, se vede clar că este un tată mândru de fetele sale.

Tablou de familie

Laura Cosoi, alături de soț și cele patru fetițe ale cuplului / foto: Instagram
Laura Cosoi, alături de soț și cele patru fetițe ale cuplului / foto: Instagram

Cu doi ani înainte de a deveni mamă pentru a patra oară, Laura Cosoi a avut o premoniție: a visat o fetiță care purta numele Aida. Atunci a știut că dacă va deveni mamă din nou îi va pune fiicei sale același nume din vis. De asemenea, cum merge săptămânal împreună cu soțul și fetițele la biserică, în duminica în care a născut, cu doar câteva ore înainte, proaspăta mămică i-a spus partenerului de viață că ar fi foarte frumos ca Aida să se nască într-o zi atât de specială pentru ei.

„Duminică dimineață eram la slujbă și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: «Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfânta de duminică!». Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm.

Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetiță noastră și că se numește Aida. Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă dar, reîntâlnire, a ajută, fericire. Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri … Aida este copilul dar și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!”, spunea Laura Cosoi, pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net