Prima declarație a Laurei Cosoi după ce a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Ce semnifică numele fetiței

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a 4-a oară, iar astăzi a fost un motiv de bucurie pentru actriță. Blondina a adus pe lume o fetiță pe nume Aida și a avut o mulțime de emoții.

Laura Cosoi a adus pe lumea cel de-al patrulea copil
Laura Cosoi a adus pe lumea cel de-al patrulea copil

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță pe nume Aida. Ce semnifică numele micuței

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit astăzi părinți pentru a 4-a oară. Actrița din „La bloc” a născut o fetiță minunată, căreia i-a pus numele Aida, nume care înseamnă „recompensă” sau „cadou”. Cei doi au așteptate cu nerăbdare ca bebelușul lor să vină pe lume și sunt mai fericiți ca niciodată. Vedeta a publicat chiar și un mesaj pe rețelele de socializare, acolo unde a ținut să le mulțumească tuturor pentru urările și gândurile bune în această zi importantă.

„Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele. Mă recuperez după naștere și revin”, a transmis Laura Cosoi, pe pagina sa oficială de Instagram.

Laura Cosoi a născut astăzi o fetiță / Foto: Instagram
Laura Cosoi a născut astăzi o fetiță / Foto: Instagram

„Fetițele sunt foarte dulci, îl pupă pe bebe”

Laura Cosoi a fost felicitată și de echipa „Vacanță de Vedetă”, emisiune pe care aceasta o prezintă la Antena Stars. Mai mult, colegii săi de platou i-au trimis chiar și un cadou la spital, respectiv un buchet de flori și un urs roz de pluș.

Cele 3 fetițe ale Laurei Cosoi au fost nerăbdătoare să își cunoască surioara, mai ales că în ultima perioadă au pus tot felul de întrebări legate de sarcina mamei lor. Încă dinainte să nască, vedeta spunea că nu vrea să lipsească prea mult de pe platourile emisiunii pe care o prezintă, așa că a plănuit deja să revină cât mai repede după ce se va recupera în urma nașterii.

„Fetițele sunt foarte dulci, încontinuu stau și mângâie burtica și îl pupă pe bebe. Mereu întreabă cât mai durează, sunt foarte nerăbdătoare. O să am filmări pentru Vacanță de vedetă imediat în august, deci cum am născut sun ca să programez platoul pentru filmări”, spunea Laura Cosoi pentru Spynews, înainte să nască.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net