Imagini demult uitate cu Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean. Cum arătau cei doi pe vremea când s-au cunoscut

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc autohton. Împreună au pus bazele unei familii minunate și de-a lungul anilor au reușit să mențină vie iubirea dintre ei. Cum arătau cei doi în momentul în care s-au cunoscut. 

image

Cu toate că acum formează unul dintre cele mai invidiate cupluri, în trecut, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au fost prieteni vreme de 9 ani de zile, înainte de a deveni iubiți. 

Laura Cosoi și soțul ei, prieteni înainte de a fi iubiți 

Actrița care se pregătește să devină mamă pentru a patra oară a împărtășit recent cu fanii din social media fotografii vechi de mai bine de două decenii, cu ea și partenerul de viață. Anul acesta Laura și Cosmin împlinesc 9 ani de mariaj - cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au devenit părinții a trei fetițe: Rita, Vera și Lara, iar în luna ianuarie a acestui an, Laura a anunțat faptul că este însărcinată pentru a patra oară. 

Laura Cosoi: „Se deghiza în tot felul de personaje”

În trecut, frumoasa blondină mărturisea faptul că începutul poveștii de iubire cu soțul său a fost destul de interesant. Bărbatul încerca să se eschiveze de presă și să pătrundă în locuința actualei sale soții deghizându-se în diverse „personaje”. 

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi.”, dezvăluia Laura Cosoi, într-un interviu unica.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net