Andreea Raicu vrea să devină mamă? A pus, de două ori, mâna pe burtica Laurei Cosoi

Ultima actualizare:

Andreea Raicu vrea să rămână însărcinată la 46 de ani? Vedeta i-a atins burtica graviduței Laurei Cosoi, la două evenimente succesive. Poate se ia…

Pentru a doua oară într-o săptămână, Andreea Raicu (46 de ani) a făcut un gest care a atras atenția tuturor. Nici nu a dat bine cu ochii de graviduța Laura Cosoi, cu care este bună prietenă, că Andreea i-a și mângâiat câteva minute bune burtica proeminentă. 

Raicu vrea un copil, dar nu are iubit!

S-a întâmplat asta atât la Gala „Nu există nu se poate” a Andreei Marin, din urmă cu câteva zile, dar și la Premiile Gopo, luni seară. Click! a surprins gestul făcut de Andreea în două rânduri, nu o dată, semn că fosta prezentatoare tv își dorește și ea foarte tare un copilaș.

După cum se știe, există o superstiție din bătrâni potrivit căreia, dacă atingi cu mâna burtica unei graviduțe, sunt toate șansele să  „se ia”. 

Se pare că Andreea Raicu, ajunsă la 46 de ani, își dorește să rămână însărcinată, chiar dacă, momentan, frumoasa vedetă nu este implicată în vreo relație amoroasă. Sau, cel puțin, la modul oficial, Andreea nu a declarat că ar fi implicată în vreo poveste de dragoste. 

cub laura cosoi png

Laura Cosoi stă să nască, din clipă-n clipă 

Laura Cosoi este însărcinată în nouă luni și așteaptă, din clipă în clipă, să nască pentru a patra oară. Chiar și așa, graviduța este o prezență constantă la evenimente. 

Blonda nu a dezvăluit încă sexul bebelușului pe care-l poartă în burtică. Vedeta, în vârstă de 42 de ani, este mama a trei fete: Rita, Vera și Lara.

„Fetele au grijă de ce mănânc deoarece înseamnă că mănâncă și bebe, după aceea îmi pupă burtica și mă întreabă ce face bebe. Niciodată nu uită de bebe. 

Ele înțeleg foarte bine că seara nu pot să mă întind lângă ele, trebuie să stau pe scaun ca să pot să le citesc povești, sunt foarte tolerante și înțelegătoare, sunt foarte impresionată. O să anunț sexul bebelușului după ce nasc!”, a declarat Laura Cosoi, pentru Click!, la Gala Nu există nu se poate. 

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, se cunosc din 2003, însă au început să formeze un cuplu abia în 2012. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în 2015. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net