Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”

Ultima actualizare:

Laura Cosoi are o familie numeroasă. Are trei fetițe minunate, Rita, Vera și Lara, și este pe cale să devină mămică pentru a 4-a oară. Și cu toate că a ales deja numele și știe sexul bebelușului, artista a decis să-l dezvăluie abia după ce se va naște. Laura Cosoi a trecut și printr-o perioadă mai dificilă, mai ales după moartea mamei sale, însă se pare că și fetițele sale au suferit enorm. Ce lecție a învățat actrița după pierderea mamei și cum le-a explicat celor trei fetițe ale sale că nu-și vor mai vedea bunica.

De ce plâng fetițele Laurei Cosoi noaptea / foto: colaj Facebook
De ce plâng fetițele Laurei Cosoi noaptea / foto: colaj Facebook

Laura Cosoi a suferit enorm când mama ei s-a stins din viață, la sfârșitul anului trecut, după ce în urmă cu doi ani a primit un diagnostic dur din partea medicilor. Pentru actriță și sora sa, durerea a fost amplificată de vestea tristă, mai ales că Laura aflase că era însărcinată cu cel de-al patrulea copil.

De asemenea, cele trei fetițe ale sale, Rita, Vera și Lara, erau extrem de atașate de buni Li, cum era alintată în familie, și încă sunt afectate de pierderea Ligiei Cosoi. Cum le-a explicat artista micuțelor că nu-și vor mai vedea bunica și ce lecție a învățat după decesul mamei sale?

Laura Cosoi: „Fără credință în Dumnezeu, suntem pierduți”

„Pur și simplu, am povestit, de-a lungul timpului, cam cum va fi, ce se va întâmpla, care este deznodământul, în general, în viață și, punctual, în familia noastră. Nu am pus niciodată accent foarte mult pe discuții grele, dar copiii au înțeles foarte repede despre ce este vorba și, în momentul ăsta, Rita, cel puțin, este foarte conectată la acest subiect și foarte sensibilă când vine vorba despre Buni Li. Cred că le este greu, pentru că, uneori, mai plâng noaptea după Buni Li…”, a declarat Laura Cosoi, pentru viva.ro.

De asemenea, vorbind despre lecția pe care a învățat-o după pierderea mamei sale, Ligia Cosoi, actrița a mărturisit că fără credință în Dumnezeu, totul pare mult mai greu de dus: „Lecția pe care am învățat-o a fost o lecție primită în timp, în sensul că m-am pregătit în ultimii doi ani pentru perioada ce urma să vină și, dincolo de asta, am învățat că, fără credință în Dumnezeu, suntem pierduți.

În orice moment al vieții noastre, dacă nu avem credință, totul este greu de dus, nimic nu ne poate susține într-un moment ca ăsta, atât de greu, cum o face credința în Dumnezeu. Mă gândesc doar la azi, nu mă gândesc la ce a fost, nu mă gândesc la ce va fi, mă gândesc doar la ziua de astăzi”, a mai spus Laura Cosoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Captură de ecran 2024 05 15 202609 png
image
image
image
image
image
image
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net