Laura Cosoi, adevărul despre sexul bebelușului! Dezvăluiri senzaționale despre familie: „Suntem construiți să luptăm până în ultima clipă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laura Cosoi este o mămică eroină! Este însărcinată, are o familie numeroasă, o mulțime de proiecte în desfășurare și face totul cu brio! Cel care îi ușurează cu mult viața este nimeni altul decât soțul său, alături de care se bucură de o căsnicie minunată. Artista ne-a făcut mărturisiri în exclusivitate despre cel de-al patrulea copil, dar și despre cum gestionează această perioadă plină de minuni din viața sa.

Laura Cosoi, adevărul despre sexul bebelușului! Dezvăluiri senzaționale despre familie
Laura Cosoi, adevărul despre sexul bebelușului! Dezvăluiri senzaționale despre familie

Laura Cosoi, adevărul despre sexul bebelușui! Dezvăluiri senzaționale despre familie

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, se cunosc din 2003, însă au început să formeze un cuplu abia în 2012. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în 2015, iar de atunci au trecut aproape 10 ani, 10 ani de iubire, susținere și binecuvântări nenumărate. Viața le-a dăruit și trei fetițe superbe, Rita, Vera și Lara, iar acum așteaptă cel de-al patrulea copil. 

Cum arată o zi din viața ta acum, în sarcină?

E destul de cuprinzătoare, cu de toate. De dimineață ne împărțim care cum pe la grădiniță, pe la creșă. Eu plec la filmări, în general fac în avans filmările pentru „Vacanță de vedetă”. După ce termin filmările acestea, mai am alte întâlniri pentru „Bravo, tată!”, serialul de comedie de pe Antena 1. Ajung seara acasă, iau copiii dacă ajung la o oră decentă, dacă nu, ne vedem pe la 19:00 acasă. 

Cum faceți față stresului, fiind o perioadă așa sensibilă și importantă?

Încercăm să ne mobilizăm, să ne acordăm timp nouă, să ne conservăm energia.

Ce te ajută să te relaxezi?

Evident, spectacolele, filmul, călătoriile, dar în perioada asta nu prea avem cum. Dar singură îmi place să merg la masaj, să ies în natură, să mă văd cu prietenele. 

WhatsApp Image 2024 04 24 at 23 24 53 jpeg

Care este cel mai important gest pe care îl face soțul tău pentru a te ajuta?

Faptul că îmi face complimente zi de zi, întotdeauna are grijă să îmi spună că arăt bine, că sunt frumoasă și chiar mă face să cred ce spune. Dacă în trecut alte erau reperele legat de cum îți demonstra iubirea bărbatul de lângă tine, acum contează, de exempu, că mă lasă să dorm mai mult dimineața, că se ocupă el de fete, că mă ajută în weekend, că facem totul împreună. Asta este declarația de dragoste, faptul că creștem acești copii împreună, de la egal la egal.

Cum văd cele mici faptul că vor avea o surioară sau un frățior?

Au grijă de ce mănânc deoarece înseamnă că mănâncă și bebe, după aceea îmi pupă burtica și mă întreabă ce face bene. Niciodată nu uită de bebe. Ele înțeleg foarte bine că seara nu pot să mă întind lângă ele, trebuie să stau pe scaun ca să pot să le citesc povești, sunt foarte tolerante și înțelegătoare, sunt foarte impresionată.

Când ai de gând să anunți sexul bebelușului?

După ce nasc!

Când ți-ai dat seama în viață că nu există „nu se poate”?

Au fost multe momente în viață și chiar cred că noi suntem construiți să luptăm până în ultima clipa. Îți mai pierzi încrederea, dar o mai și recâștigi, ca să zic așa. Poate că și faptul că sunt mamă și că sunt în această uniune cu soțul meu, cu familia mea, mi se pare că nu există nu se poate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net