Adela Popescu și Laura Cosoi, prietene de-o viață, joacă acum și în „Retreat-Vama Veche”. Petre Năstase: „Un film despre femei, pe care să-l vadă bărbații”

#Exclusiv Click!

Toamna acestui an va marca o nouă premieră în cinematografe.  „Retreat-Vama Veche”, filmul regizat și produs de Petre Năstase, le aduce pe marile ecrane pe Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu, prietene de-o viață, nu doar în film. Regizorul Petre Năstase ne-a acordat un interviu la cald despre pelicula în care-și pune toate speranțele, anul acesta. 

„Retreat Vama Veche” este o comedie ca o terapie în care Ada Condeescu, Laura Cosoi și Adela Popescu joacă rolurile principale. 

Lungmetrajul, regizat și produs de Petre Năstase, spune povestea a trei prietene, care-și respectă promisiunea din liceu de a organiza petrecerea burlăcițelor în Vama Veche, moment care declanșează comedia, nebunia, dar și ironia sorții. 

Din distribuția lungmetrajului mai fac parte  nume grele, precum: Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu (care este și scenaristul filmului), Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Click!: Petre Năstase, sunteți pe punctul să lansați noul film, „Retreat-Vama Veche”, una dintre cele mai așteptate pelicule. În rolurile principale: Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu, prietene și în viață și în film… Cum s-au descurcat fetele la filmări? 

Petre Năstase: Filmul are, într-adevăr, o distribuție impresionantă. Sunt cele trei fete: Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi, care dețin rolurile principale. Toate trei sunt prietene foarte bune și au jucat extraordinar. Fetelor le-a placut scenariul, este o comedie romantică, în care trei prietene din liceu rămân prietene pe viață. 

Click!: Care este, practic, povestea celor trei fete din film ?

Petre Năstase: Laura Cosoi este directoare de agenție publicitară, Adela e doctoriță și e prospătă mămică, despărțită de tatăl copilului și are ceva probleme din cauza asta. Laura și Adela îi pregătesc Evei ( interpretată de la Ada Condeescu) o mare surpriză: îi fac o petrecere a burlăcițelor, în Vama Veche. 
Eva, adică Ada Condeescu, este cea care povestește. Ea este psiholog și urmează să se mărite. Eva a trăit, însă, o mare dragoste și a cam rămas cu gândul la ea. Problema e că se mărită cu altcineva. Odată ajunse în Vama Veche, lucrurile încep să se complice pentru cele trei fete, aici încep aventurile. 

Petre Năstase: „Mesajul filmului: niciodată nu alegem pe cine iubim!”

Click!: Care ar fi mesajul filmului și când  anume apare în cinematografe? De ce să vină lumea la cinema să vadă acest film?

Petre Năstase: Filmul apare în luna octombrie, în toate cinematografele din țară. Este o comedie spumoasă și romantică. Un film despre femei, pe care trebuie să-l vadă, însă, bărbații.  

Mesajul filmului este clar: niciodată nu alegem pe cine iubim! Pelicula este  distribuită de Vertical Entertaiment și produsă de către Art Focus Internațional și 360 Evolution. 

Click!: La cât se ridică bugetul filmului și cum va face el față concurenței? Ne referim aici la ultimele producții independente, apărute pe piață?

Petre Năstase: Investiția în acest film, mai precis bugetul, se ridică la acest moment la aproximativ 800.000 de euro. Avem super locuri de filmare, costume, totul arată ca în America, e glamour.

Aș vrea să menționeaz că deschiderea de drumuri în filmul independent a fost făcută de cei de la Vidra Production, adică Matei Dima ( alias BRomania) și Codin Maticiuc. Ei sunt pionierii filmului independent și am tot respectul pentru ei. 

Dacă nu erau ei, eu unul nu aveam curaj să mă bag în povestea asta, unde se învârt foarte mulți bani, pe care sperăm însă să îi scoatem. Ceea ce ne dorim noi, în ultimă instanță, este ca spectatorii să se întoarcă la filmul românesc! 

image

3 Sud Est a lansat „În camera ta”, piesă din coloana sonoră a filmului

Trupa 3 Sud Est a lansat, în aceste zile, „În camera ta”, single care se va regăsi de altfel pe coloana sonoră a lungmetrajului „Retreat Vama Veche", regizat de către Petre Năstase. Scrisă de către Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Sipos, cu producția semnată de Laurențiu Duță, piesa  „În camera ta” promite să fie un hit muzical al verii, care anunță un hit cinematografic al toamnei, „Retreat VAMA VECHE”.

„Pentru această piesă, am reușit să combinăm două ere - muzica anilor 2000 cu muzica de astăzi. «În camera ta» este un single dinamic, ritmat, cu un aer fresh, de care fanii noștri aveau nevoie.

 Și nouă ne era dor să cântam și să dansam pe o piesa dance, iar faptul că face parte din coloana sonoră a filmului «Retreat Vama Veche» nu poate decât să ne bucure”, a povestit Laurențiu Duță, despre mixul de muzică și film care vine odată cu noua piesă. Videoclipul piesei „În camera ta” conține imagini în premieră din lungmetrajul „Retreat VAMA VECHE”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net