Vama Veche s-a umplut de actori și influenceri de top! Vezi ce caută acolo Adela Popescu, Laura Cosoi sau Adelina Pestrițu

Ultima actualizare:

Câți actori se află acum în Vama Veche și ce fac acolo? Prietenele de-o viață, Adela Popescu și Laura Cosoi, Ada Condeescu, Mihai Mărgineanu, Florin Călinescu și mulți alții muncesc de zor pentru o comedie de zile mari. Click! îți spune totul despre noua producție.

Zilele trecute vă anunțam că Adela Popescu și Laura Cosoi se întorc pe marile ecrane, într-un proiect secret, la acea oră. Iată că acum vă dezvăluim la ce se lucrează intens zilele acestea în Vama Veche. Mulți actori buni și talentați s-au adunat acum pe litoral, acolo unde s-a dat startul filmărilor pentru cel mai important proiect și film realizat până acum de regizorul Petre Năstase. Se filmează pentru „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, o comedie romantică urbană ce adună pe plaja de la Vama Veche, dar și în cele mai cool locuri din București, o distribuție cu actori mari, dar și cu personalități din online care au comunități de milioane de fani.  

Actrițele Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. 

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță  , Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu dansează ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi”.

Se filmează cea mai tare comedie

„Nu alegem pe cine iubim” este concluzia filmului în care Eva, o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite, iar cele mai bune prietene îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ce nu știu ele este că, patronii acestuia sunt fostul iubit al Evei și soția lui, însărcinată, și că instructorii de yoga adevărăți vor fi înlocuiți, din cauza unui cățel tekel, cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate.

Trăim vremuri în care fericirea se caută mai mult în exterior decât în interior, prin social media, postări și reacții la postări, distracția sună mai bine dacă se vede într-un story pe Instagram, iar liniștea sau, mai bine zis, neliniștea interioară se găsește mai des pe la sesiuni de yoga și ședințe de terapie decât în introspecții și analize individuale. Găsim partea amuzantă a acestor vremuri și râdem, mai ales că toți ne regăsim în asta, într-un fel sau altul. Pot să asigur pe toată lumea că noi ne distrăm și la filmări, nu doar în social-media, iar spectatorii vor avea porții întregi de râs și în cinematografe, nu doar în postări. Hai să fie frumos și în online, dar și în realitate!”, spune regizorul Petre Năstase, aflat deja în Vama Veche, în toiul acțiunii, care se bucură de fiecare moment de la filmări, anunțând încântat pe pagina sa de Facebook: „Am început de 4 zile cel mai important proiect din viața mea! Lung metrajul „Retreat Vama Veche”! Ce aventură!”, a postat binecunoscutul regizor.

Filmările lungmetrajului „Retreat Vama Veche” vor avea loc în această vară, iar lansarea în cinematografe se anunță a fi la începutul anului următor. Mai multe despre film, dar mai ales despre distracția de la filmări puteți vedea pe conturile de social-media ale actorilor din distribuție, care sunt foarte activi și postează în timp real ce fac, în Vama Veche.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net