Adela Popescu și Radu Vâlcan au „fugit” de acasă. Ce destinație de vacanță au ales și alături de cine au plecat

De când și-a înțărcat al treilea băiat, pe Adrian (2 ani), nevoită fiind în urma unor filmări pentru filmul lui Petre Năstase, „Retreat Vama Veche”, care au ținut-o departe de casă, mai precis timp de trei săptămâni, în Vama Veche, Adela Popescu (36 ani) și Radu Vâlcan  (46 ani) au început să își facă de cap.

Le-a priit de minune să fie singuri atât de mult timp, în Vama Veche, la filmări, și acum au prins curaj. Prietenul lor, Răzvan Fodor, le-a propus o vacanță pentru „adulți”, cu barca, așa că, Adela și Radu, au acceptat, iar azi dimineață au și plecat la drum, ei aflându-se deja în Croația. 

După vacanța cu familia în Bali, Adela Popescu și Radu Vâlcan au optat pentru o escapadă de cuplu, ceea ce i-a dat din nou insomnii prezentatoarei TV, azi noapte.

„Treaba e așa. Mâine dimineață plecăm spre Croația. Prima noastră vacanță cu barca. Prima noastră vacanță fără copii. Prima noapte în care nu sar în sus că plec în vacanță. Fir-ar a naibii de treabă! Sunt leșinată după ăștia mici, încă mă simt legată ombilical de ei. Știu sigur că avem mare nevoie de asta și eu și @raduvalcan și mărturisesc că șapte zile pe barcă cu Fodorii e ceva la care visez demult, cu toate astea… e prima vacanță ce sper să fie atât de frumoasă încât să se transforme în tradiție. Somn ușor vouă, că eu sigur n-o să prea dorm”, scria Adela Popescu aseară, pe rețelele de socializare, simțindu-se cumva vinovată că își lasă copiii acasă și ea pleacă cu soțul la relaxare.

Răzvan Fodor i-a dat de gol

La o discuție cu Răzvan Fodor, care joacă și el în „Retreat Vama Veche”, am aflat că în vacanța de vară, atât el, cât și soția lui, Irina, spun „Da" aventurii! Așa că, a decis că atunci când i se reunește familia, iar Irina se întoarce acasă de la filmările pentru „America Express”, să plece alături de bunii săi prieteni, Adela Popescu și Radu Vâlcan, într-o frumoasă aventură de adulți...cu barca.

„Imediat după ce terminăm filmul și când se întoarce și Irina la sfârșitul lui iulie, plecăm cu barca cu Popeasca și cu Vâlcan. Pentru ei e pentru prima oară, eu am fost deja de 7 ori și i-am atras în povestea asta, așa că anul ăsta își lasă copiii acasă și vin cu noi, ca să îi distrez eu în stilul "Fodor style", ne-a mărturisit, Răzvan Fodor, pentru Click, în luna iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net