Ce vacanță exotică pregătește Adela Popescu pentru familia ei: „Copiii ne provoacă foarte mult”

#Exclusiv Click!

Adela Popescu (36 ani) și Radu Vâlcan  (46 ani) formează un cuplu de invidiat. Au o relație stabilă și frumoasă, dar și trei băieți care le-au umplut viața de bucurie, pe Alexandru care tocmai ce a împlinit 7 ani, Andrei (aproape 5 ani) și Adrian (aproape 2 ani).

După 3 săptămâni petrecute în Vama Veche la filmările unei producții regizate de Petre Năstase, acolo unde s-au încumetat să meargă pentru prima oară fără copii, Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc de o nouă aventură. De această dată cu toată familia.

„Mai întâi plecăm într-o vacanță cu copiii, de trei săptămâni în Bali, cu toți copiii, după care îi vom aduce acasă, nu ne vom mai simți vinovați și vom pleca cu barca, doar noi”, ne-a mărturisit, extrem de încântată, Adela Popescu.

Ce relație are Adela Popescu cu soțul ei, Radu Vâlcan

După 8 ani de căsnicie și trei copii, Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un exemplu pentru mulți. Am aflat de la frumoasa vedetă cum e la ea acasă și cine se enervează sau se supără primul dintre ea și soțul ei, Radu.

„Dintre noi doi, el se supără mai des dar nu e genul căreia îi sare țandăra, nu la modul ăsta. Și eu sunt cea care îl liniștește, îl  calmează, îl echilibrează. Copiii ne provoacă foarte mult, ei sunt un punct comun și dacă fiecare știe ce are de făcut pe partea lui și când te întâlnești  acasă ești liniștit…

Când acasă există punctul comun cel mai de preț, atunci știi că e bine! Mai apar divergențe când vine vorba de alimentația copiilor și de activitățile lor, dar suntem ok, niște părinți normali!”, a mai dat din casă Adela Popescu, care ne-a mărturisit că pe partea artistică are și o piesă nouă în lucru și chiar se gândește și la altele.

Laura Cosoi i-a împrumutat uleiul de corp

Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu sunt prietene bune, de mulți ani, și în realitate, nu doar în comedia Retreat Vama Veche în care joacă împreună.

Cele trei actrițe au venit la petrecerea VIVA, acolo unde ne-au mărturisit ce mai împrumută una de la cealaltă, din când în când.

„Laura are dressingul cel mai bine pus la punct dintre noi trei. Ea e cea care are încă haine foarte multe cu etichetă. I-am dat mesaj să îmi aducă un ulei de corp pentru petrecerea asta”, ne-a mai povestit pentru Click! Adela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net