Adela Popescu, surpriză uriașă din partea soțului! Ce a făcut Radu Vâlcan fără ca ea să știe: „N-a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă”

Ultima actualizare:

Radu Vâlcan (46 de ani) și Adela Popescu (36 de ani) formează unul dintre cele mai solide, apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au împreună trei copii. Și în prezent, prezentatoarea TV și actorul se iubesc la nebunie și nu se ascund atunci când își împărtășesc sentimentele public, în mediul online. Cu o zi în urmă, soțul Adelei Popescu a făcut un gest uimitor pentru partenera sa de viață, fără ca ea să știe.

Radu Vâlcan, gest uimitor pentru Adela Popescu, fără ca soția sa să știe / Foto: Instagram
Radu Vâlcan, gest uimitor pentru Adela Popescu, fără ca soția sa să știe / Foto: Instagram

Adela Popescu (36 de ani) și Radu Vâlcan (46 de ani) sunt împreună din 2010 și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste și nu se sfiesc să o arate public, pe rețelele de socializare. Cu o zi în urmă, soțul prezentatoarei TV a făcut un gest uirmitor fără ca ea să știe, arătând, încă o dată, cât de mult o iubește.

Adela Popescu, gest uimitor din partea soțului

Radu Vâlcan a publicat pe pagina sa personală de Instagram o fotografie cu soția sa  nemachiată, cu un mesaj în care își laudă partenera de viață. El i-a cerut permisiunea înainte de a face acest lucru, însă, deoarece era la filmare și nu i-a răspuns în timp util, s-a gândit să o facă oricum.

„Este la filmare. Așa că i-am trimis mesaj. Am întrebat-o daca este ok să postez poza asta. Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă. Când va fi să vadă, o să citească ce-am mai scris. Că este una dintre instantaneele mele preferate cu ea. Obosită, nemachiată, superbă!”, a scris Radu Vâlcan în dreptul imaginii, publicate pe contul său personal de Instagram, în cu prezentatoare TV apare nemachiată.

Vedeta arată foarte bine fără machiaj, lucru cu care și internauții au fost de acord și au ținut să îl felicite pe soțul prezentatoarei pentru felul în care își laudă mereu partenera de viață.

Fanii, impresionați de gestul actorului și frumusețea soției sale

Este superbă într-adevăr, cred că singura femeie din showbiz care se afișează fără make-up și filtre. Singura care are o frumusețe autentică ca aspect și gândire. O familistă și o adevărată doamnă care nu s-a mânjit cu noroi pe la TV pentru audiență”, „Am pus asta la story, nu m-am putut abține... E cea mai frumoasă postare, văzută pe azi, cu un mesaj super mișto... Un bărbat face asta pentru că își iubește soția... Alții nu le postează nici cu machiaj..”,

„Ce surprinzător, și plăcut totodată, este să vezi că nici vedetele nu arăta perfect, că în viata de zi cu zi au pete, coșuri și alte imperfecțiuni, dar cel mai important este faptul că nu sunt iubite mai puțin, din contră! Poza aceasta ar trebui să ajungă la cât mai multe fete/femei care au impresia că nu arată destul de bine dacă nu sunt machiate și nu au ascuns toate imperfecțiunile înainte de a posta o poză sau de a ieși din casă. Respect lui pentru aprecierea sufletului și pentru curaj”, „Simplitatea ei o face una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Păcat ca cerințele astea, ‘la modă’, câștigă teren în fața a ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ. Iar ție felicitări pentru respectul și iubirea pe care i le arăți soției tale, chiar și în fața întregii lumi”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net