Imaginile cu Adela Popescu și Dan Bordeianu pe care toată lumea le-a uitat. Dovada că actorul o diviniza pe soția lui Radu Vâlcan

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu a luat naștere pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai iubirea”, difuzată între anii 2004 și 2005, fiind pe placul românilor. Prin dragostea lor, cei doi au salvat serialul românesc, întrucât sentimentele adevărate pe care le nutreau unul pentru celălalt i-a ajutat să se transpună mult mai autentic în pielea personajelor pe care le interpretau.

Imagini demult uitate cu Dan Bordeianu și Adela Popescu / foto: Colaj Click!
Imagini demult uitate cu Dan Bordeianu și Adela Popescu / foto: Colaj Click!

Adela Popescu și Dan Bordeianu au format unul dintre cele mai iubite și mai îndrăgite cupluri ale anilor 2000, iubirea sinceră dintre ei ajutându-i să formeze o pereche de zile mari. Actorul nu se sfia să își arate ori de câte ori avea ocazia, chiar și pe platourile de filmare, dragostea față de ea.

Cum se comporta Dan Bordeianu cu Adela Popescu, pe vremea când formau un cuplu

Pe social media a devenit viral un clip video de pe vremea când cei doi actori formau un cuplu. Pe platourile de filmare, în cadrul unei emisiuni vechi în care ambii erau prezenți, Adela Popescu fredona melodia „Visele noastre”, în timp de Dan Bordeianu o privea cu admirație.

Motivul care a condus la despărțirea celor doi

După trei ani de iubire, Adela Popescu și Dan Bordeianu au decis să meargă pe drumuri separate. Despre despărțire a vorbit chiar actorul, în urmă cu mai mult timp, în cadrul unui interviu oferit presei. Dan Bordeianu a mărturisit că relația lor s-a încheiat de la sine, mai ales că idealurile pe care le aveau nu erau aceleași.

„ În niciun caz! A fost o relaţie care a funcţionat o perioadă, după care s-a stins de la sine, din motive total independente de noi. Cred că a contat foarte mult şi supraexpunerea în media.  Nu prea erau actori care să fi trecut prin ce treceam noi atunci. Erau momente în care eu cu Adela mergeam pe stradă însoţiţi! Şi cu genul ăsta de trai, nu eram eu experimentat.

Şi-n ultimă instantă, obiectivele şi idealurile noastre erau un pic diferite şi atunci, normal, relaţia fiind fragilă din anumite puncte de vedere, s-a stins”, spunea Dan Bordeianu, pentru  OK! Magazine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net