Imaginile cu Adela Popescu și Dan Bordeianu pe care toată lumea le-a uitat. Dovada că actorul o diviniza pe soția lui Radu Vâlcan

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu a luat naștere pe platourile de filmare ale telenovelei „Numai iubirea”, difuzată între anii 2004 și 2005, fiind pe placul românilor. Prin dragostea lor, cei doi au salvat serialul românesc, întrucât sentimentele adevărate pe care le nutreau unul pentru celălalt i-a ajutat să se transpună mult mai autentic în pielea personajelor pe care le interpretau.

Imagini demult uitate cu Dan Bordeianu și Adela Popescu / foto: Colaj Click!
Imagini demult uitate cu Dan Bordeianu și Adela Popescu / foto: Colaj Click!

Adela Popescu și Dan Bordeianu au format unul dintre cele mai iubite și mai îndrăgite cupluri ale anilor 2000, iubirea sinceră dintre ei ajutându-i să formeze o pereche de zile mari. Actorul nu se sfia să își arate ori de câte ori avea ocazia, chiar și pe platourile de filmare, dragostea față de ea.

Cum se comporta Dan Bordeianu cu Adela Popescu, pe vremea când formau un cuplu

Pe social media a devenit viral un clip video de pe vremea când cei doi actori formau un cuplu. Pe platourile de filmare, în cadrul unei emisiuni vechi în care ambii erau prezenți, Adela Popescu fredona melodia „Visele noastre”, în timp de Dan Bordeianu o privea cu admirație.

Motivul care a condus la despărțirea celor doi

După trei ani de iubire, Adela Popescu și Dan Bordeianu au decis să meargă pe drumuri separate. Despre despărțire a vorbit chiar actorul, în urmă cu mai mult timp, în cadrul unui interviu oferit presei. Dan Bordeianu a mărturisit că relația lor s-a încheiat de la sine, mai ales că idealurile pe care le aveau nu erau aceleași.

„ În niciun caz! A fost o relaţie care a funcţionat o perioadă, după care s-a stins de la sine, din motive total independente de noi. Cred că a contat foarte mult şi supraexpunerea în media.  Nu prea erau actori care să fi trecut prin ce treceam noi atunci. Erau momente în care eu cu Adela mergeam pe stradă însoţiţi! Şi cu genul ăsta de trai, nu eram eu experimentat.

Şi-n ultimă instantă, obiectivele şi idealurile noastre erau un pic diferite şi atunci, normal, relaţia fiind fragilă din anumite puncte de vedere, s-a stins”, spunea Dan Bordeianu, pentru  OK! Magazine.

image
image
image
image
image
image
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg