Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară și a postat prima fotografie cu micuța Aida

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară în urmă cu doar câteva zile, și se bucură de cel mai frumos moment din viața ei. A născut tot o fetiță pe care a numit-o Aida, și recent a publicat prima fotografie cu cea mică. 

Laura Cosoi / foto: Arhiva Click!
Laura Cosoi / foto: Arhiva Click!

Cu doi ani înainte de a deveni mamă pentru a patra oară, Laura Cosoi a avut o premoniție: a visat o fetiță care purta numele Aida. Atunci a știut că dacă va deveni mamă din nou îi va pune fiicei sale același nume din vis. 

Laura Cosoi și-a postat fetița pe Internet

Laura Cosoi și Cosmin se bucură că sunt părinții a patru fetițe minunate: Rita, Vera, Lara și Aida. Recent, vedeta le-a împărtășit prima fotografie cu cea mică fanilor din social media, însă nu a arătat chipul micuței. 

Laura Cosoi și Aida / foto: Social media
Laura Cosoi și Aida / foto: Social media

Laura Cosoi: „Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim”

Săptămânal, Laura și Cosmin merg la biserică împreună cu fetițele lor. În duminica în care a născut, cu doar câteva ore înainte, proaspăta mămică i-a spus soțului că ar fi foarte frumos ca Aida să se nască într-o zi atât de specială pentru ei.

„Duminică dimineață eram la slujba și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfânta de duminică!'. Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm.

Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetiță noastră și că se numește Aida. Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă dar', reîntâlnire', a ajută', fericire'. Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri … Aida este copilul dar' și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!

Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva! Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim. Te iubim, Aida! Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzica vieții noastre”, spune Laura Cosoi, pe o rețea de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net