„Mi-am făcut toate analizele posibile din lume” Ce se întâmplă cu Oana Roman. Vedeta a vorbit depre problemele de sănătate pe care le are

Oana Roman (48 de ani) se poate lăuda cu o comunitate de fani impresionantă pe rețelele de socializare, acolo unde este, de altfel, extrem de activă, împărtășind cu aceștia aproape fiecare moment din viața ei. Recent, fiica lui Petre Roman le-a povestit urmăritorilor ei că în ultima perioadă se confruntă cu anumite probleme de sănătate, cu toate că, potrivit ei, și-a făcut toate analizele, dar tot nu știe cu exactitate de ce suferă.

Cu ce probleme de sănătate de confruntă Oana Roman / foto: Instagram
Cu ce probleme de sănătate de confruntă Oana Roman / foto: Instagram

Oana Roman, în vârstă de 48 de ani, este extrem de activă pe rețelele de socializare, povestindu-le mereu fanilor ei tot ce se întâmplă în viața ei, fără excepție. De altfel, recent, vedeta a fost sinceră în privința situației sale de sănătate, vorbind, într-un videoclip publicat pe contul său personal de Instagram, despre problemele cu care se confruntă în ultima perioadă.

Oana Roman: „Abia mai pot să stau în picioare”

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că întâmpină tot mai des momente în care i se umflă picioarele. De asemenea, dorind să știe ce se întâmplă cu ea, a menționat faptul că și-a făcut toate analizele necesare, care au ieșit bine, astfel că tot nu știe cu exactitate ce probleme de sănătate are.

Mi-am făcut toate analizele posibile din lume care au ieșit toate foarte bine, slavă Domnului, însă mie mi se umflă picioarele. Dacă stau mult în picioare, cum am stat acum și am condus cinci ore și ceva, și e cald, mie mi se umflă picioarele. De ce? Nu știu. Abia mai pot să stau în picioare. Deci am picioarele grele, le simt grele, umflate și trebuie să stau cu ele în sus să își revină și nu înțeleg de ce. Analizele mi-au ieșit bine, inclusiv Doppler-ul care a ieșit ok. Toate analizele de rinichi și de sânge mi-au ieșit bine, dar mi se umflă picioarele”, a spus Oana Roman într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net