Cum se înțelege Oana Roman cu sora ei, Catinca, după moartea mamei?!: „Eu nu am pe nimeni!”Ce relație are cu tatăl ei, Petre Roman, în prezent?

Ultima actualizare:

Oana și Catinca Roman au înghețat se pare, din nou, relația după moartea mamei lor. După ce a precizat că s-a ocupat singură de pomenile mamei sale, Oana Roman (48 de ani) nici nu vrea să mai fie întrebată despre sora sa. Oana și-a schimbat, însă, total discursul în ce-l privește pe tatăl ei, Petre Roman, revenind la sentimente mai bune față de acesta.

Oana și Catinca Roman nu-și mai vorbesc!  „Pentru mine nu există subiectul sora mea”

Relația Oanei Roman (48 de ani) cu sora ei, Catinca Zilahy, a început să se deterioreze înainte ca Mioara Roman să-și dea obștescul sfârșit, în urmă cu șase luni. 

În ultimul an de viață al Mioarei, Oana Roman a acuzat-o pe sora ei că nu dădea pe la centrul de recuperare, unde mama lor era internată, cu lunile. Catinca a anunțat-o atunci pe sora ei că a trecut printr-o depresie severă după moartea regretatului ei tată, Iosif Zilahy. 

Ulterior, când Mioara Roman a ajuns la spital cu câteva luni înainte să moară, cele două surori s-au împăcat și s-au ocupat împreună de mama lor.

Și la înmormântare cele două erau apropiate și s-au susținut una pe alta. La prima pomană însă, au apărut din nou divergențele între cele două. Oana a acuzat-o pe Catinca Roman de faptul că s-ar fi zbătut singură și cu înmormântarea și cu pomenile mamei sale.

 „Eu nu am pe nimeni! Punct! Este un subiect despre care eu nu mai vreau să vorbesc. Nu vreau să discut! 

Să audă presa, să audă toată lumea. Nu vreau să mai fiu întrebată vreodată în viața asta și nici să mai răspund despre acest subiect. 

Pentru mine nu există și nici nu va mai exista niciodată vreodată pe lumea asta! Punct!”, a declarat Oana Roman, în emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV.

Ce zice despre tatăl său, Petre Roman?

În schimb, pierderea mamei sale a apropiat-o pe Oana mai mult de tatăl său, Petre Roman, cu care a început să se vadă mai des. 

 „De când a murit mama, el a devenit mai  prezent în viețile noastre. Eu și Isabela avem nevoie de el. Mai ales Isa, ea nu mai are nici un bunic în afară de el! 

Cu bunicii din partea tatălui ei nu are nici o interacțiune, nu a avut niciodată! De la tata are ce învăța”, a mai spus Oana Roman. 

 „Nu-mi mai doresc un bărbat în viața mea”

Oana l-a acționat, recent, în judecată pe fostul soț, Marius Elisei pentru neplata pensiei alimentare. 

 „Eu nu am închis porțile de tot, dar nu-mi mai doresc un bărbat la acest moment în viața mea. Am trăit o relație atât de traumatizantă că nu-mi mai doresc acum un bărbat! 

El nu plătește nimic! Pensia alimentară e modică, dar nu a plătit-o niciodată. El și Isa se văd foarte rar, o dată la trei luni sau la 5 luni. Isa suferă, ea e victima”, a mai precizat Oana Roman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net