Oana Roman nu s-a uitat la bani când a venit vorba de haine și rechizite pentru fiica sa. Isabela a început astăzi școala

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete, a vorbit cu fanii de pe Instagram despre costurile pentru a-i cumpăra fiicei sale hainele pentru școală. Cât a scos din buzunar Oana Roman, aflați din rândurile de mai jos. 

Oana și Isabela / foto: Instagram
Oana și Isabela / foto: Instagram

Luni, 9 septembrie, românii și-au pregătit copiii pentru școală și le-au cumpărat toate cele necesare. Vedetele nu s-au lăsat nici ele mai prejos și nu s-au uitat la bani când a venit vorba de hainele și rechizitele celor mici. 

Oana Roman: „Mi-au anulat comanda de două ori”

Pe contul personal de Instagram, acolo unde vedeta ține legătura cu fanii săi, le-a mărturisit acestora că a fost nevoită să meargă în mall pentru a-i cumpăra haine Isabelei, după ce comenzile din mediul online i-au fost anulate. 

Oana Roman a dezvăluit și banii pe care i-a scos din buzunar pentru pregătirile școlare ale Isabelei: în jur de 600 de lei pe haine, iar 400 de lei pe rechizite. 

„Astăzi am venit la mall cu Isa ca să cumpărăm haine pentru școală, deoarece am comandat și mi-au anulat comanda de două ori. Și astăzi vedem ce reușim noi să găsim pentru Isa la școală. E haos mare la mall, nebunie, lume multă, agitație, nu prea aveam eu chef de mall, de-aia comandasem online. Dar asta e.” - a spus Oana Roman, într-un clip video din social media. 

„Pentru hainele ei am mai cheltuit cam 600 de lei. Am mai cheltuit cam 400 de lei pentru rechizite, dar asta e” - a punctat fiica lui Petre Roman. 

„Am fost cu Isa la cumpărături pentru garderoba de toamnă pentru scoală. Aveți răbdare să vă uitați, căci m-a surprins și când cautam ceva pentru mine și până la final am cheltuit ceva bani. Voi cât ați cheltuit pentru hainele de școală ale copiilor?” - a mai scris Oana Roman, în dreptul postării de pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net