Câți bani au cheltuit doi tineri pentru a vizita 65 de țări: „Am decis să călătorim în jurul lumii, înainte de a fi prea târziu”

Ultima actualizare:

Un cuplu de tineri a petrecut 2 luni într-o croazieră în jurul lumii și a cheltuit 118.000 de dolari pentru această experiență. Cei doi au călătorit în 65 de țări, fără să se uite la bani, considerând că trebuie să facă tot ceea ce le place.

Doi tineri au plecat în călătoria vieții lor
Doi tineri au plecat în călătoria vieții lor

„Am decis să călătorim în jurul lumii, înainte de a fi prea târziu”

Andrew Kenney și Ale în vârstă de 27 și 29 de ani și-au îndeplinit cel mai mare vis, acela de a pleca într-o croaieră. Cuplul a petrecut 2 luni făcând înconjurul lumii, iar ulterior au povestit că au vizitat 65 de țări. Cei doi au luat această decizie, după ce tații lor au decedat, ajungând la concluzia că viața merită trăită. Până în prezent, tinerii au călătorit în Australia, Groenlanda, Bahamas și Franța, și au întâlnit mai multe persoane cu care s-au împrietenit pe perioada „aventurii”.

„Tații noștri au murit când erau foarte tineri și nu au apucat să călătorească foarte mult. După ce tatăl meu a decedat, am spus că ne dorim să călătorim când ne vom pensiona. Ulterior, însă, am decis să călătorim în jurul lumii acum, înainte de a fi prea târziu”, a spus Ale, potrivit publicației nypost.com.

„A fost o experiență incredibilă”, a adăugat Andrew.

„Trebuie să fii nebun să pleci într-o croazieră de nouă luni”

Croazieră / Foto: Pixabay
Croazieră / Foto: Pixabay

Tatăl femeii a murit la vârsta de 57 de ani, în 2021, în urma unei boli necruțătoare, în timp ce tatăl lui Andrew s-a stins din viață în 1999, la vârsta de 2 ani.  După ce și-a pierdut părintele, Ale a văzut o reclamă în care se prezenta o croazieră și i-a comunicat partenerului ei că și-ar dori să pornească într-o astfel de aventură.

„I-am spus în glumă despre ea, nu mă gândeam că va deveni realitate. Trebuie să fii nebun ca să pleci într-o croazieră de nouă luni”, a spus tânăra, potrivit sursei citate.

Pe data de 10 decembrie 2023, cuplul s-a îmbarcat pe vas din Miami și au început să experimenteze lucruri unice.

„Am experimentat lucruri pe care le-am văzut la televizor sau despre care am citit. Am văzut Marele Zid Chinezesc și Taj Mahal. Ne-am îndrăgostit de Japonia, mâncare a fost delicioasă, iar oamenii extrem de prietenoși. Africa de Sud este și ea frumoasă. Polinezia Franceză, cel mai frumos loc de pe pământ”, au mai povestit Ale și Andrew.

Cei doi tineri îndrăgostiți au cheltuit 118.000 de dolari pentru această croazieră, iar printre țările pe care le-au vizitat se numără: Africa de Sud, Namibia, Angola, Malta, Franța, Spania, Muntenegru, Portugalia, Irlanda, Danemarca, Germania, Australia, Indonezia, Malaezia, Grecia, Italia, India, Barbados, Croația, Costa Rica și Noua Zeelandă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
jon bon jovi salvator jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
restaurant  jpg
durere de burta_shutterstock 1969566202 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
1 leon danaila despre cance jpg jpeg
dieta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net