„Croaziera care nu se termină niciodată”. Cât costă un loc pe nava care navighează în jurul lumii

O companie turistică propune o croazieră fără sfârșit în jurul lumii. Life at Sea Cruises urmează să plece în noiembrie 2023 pentru o croazieră de trei ani în jurul lumii. Datorită faptului că oamenii sunt atât de entuziasmați de ideea de a naviga fără oprire, compania a luat decizia de a continua călătoria la nesfârșit, astfel, a devenit cunoscută ca și „croaziera care nu se termină niciodată”.

O companie turistică propune „croaziera care nu se termină niciodată” / Foto: Freepik
O companie turistică propune „croaziera care nu se termină niciodată” / Foto: Freepik

Persoanele care doresc să ia parte la această aventură trebuie să se înscrie inițial pentru trei ani, dar acum este permis accesul în orice moment al cursei și asta deoarece, după ce firma a primit cereri de la potențiali clienți care au fost încântați de ideea croazierei, dar nu au putut rezerva un loc pentru data de 1 noiembrie 2023, Life at Sea a venit cu ideea de a călători fără sfârșit. Persoanele fizice vor trebui în continuare să se înscrie pentru trei ani – dar acum pot începe în orice moment al itinerarului, devenind o croazieră de trei ani, mai degrabă decât una fixă.

Totodată, pentru a atrage clienții care doresc să rămână, vasul va continua către noi destinații și nu se va întoarce la cele anterioare, călătorind la nesfârșit. „A devenit croaziera care nu se termină niciodată”, a declarat Kendra Holmes, CEO al Miray Cruises – care deține și operează Life at Sea, potrivit publicației CNN.

Cât costă croaziera

„Odată ce croaziera a fost anunțată în mai, au fost mulți oameni care au vrut să vină, dar până în noiembrie a fost prea devreme pentru a-și vinde casele, a face planuri și a-și împacheta viața. Am spus de la început că vom rambursa integral banii oricui are probleme medicale, dar am avut persoane care ne-au spus: «Nu vreau o rambursare, vreau doar să mă tratez și să vin la bord», așa că am m-am gândit să le oferim și lor o oportunitate.

Am avut și rezidenți care ne-au întrebat ce s-ar întâmpla dacă ar vrea să continue [la sfârșitul a trei ani], așa că am început să analizăm opțiunile de itinerar, să vedem ce locuri am putea adăuga”, a adăugat Kendra Holmes.

Nava poate transporta 1.400 de pasageri, dar „nu vom vinde niciodată capacitatea maximă – nu vrem ca rezidenții să aibă această experiență. Încercăm să menținem la 85%”. În prezent, gradul de ocupare este de peste 50% pentru îmbarcările din noiembrie. Cât trebui să scoți din buzunar ca să urci la bord?

Conform Kendrei: „Sunt 3.500-4.000 USD pe lună și poți merge să vezi lumea. Putem oferi acest lucru unui salariat mediu sau unei persoane care tocmai s-a pensionat”. Prețul actual pe an de persoană începe de la 38.513 USD, totul fiind inclus, până la asistența medicală de la bord.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net