Poftiți în cea mai lungă croazieră fluvială din lume! Un bilet costă 50.000 $

Ultima actualizare:

Un vas de lux din India a pornit în cea mai lungă călătorie pe fluviu, cu 36 de pasageri la bord. Vineri, Antara Cruises a lansat nava MV Ganga Vilas într-o călătorie de 3.200 de kilometri pe căi navigabile între India și Bangladesh. Va dura 51 de zile, fiind cea mai lungă croazieră fluvială din lume.

Nava MV Ganga Vilas a plecat vineri din orașul Varanasi (foto: Antara)
Nava MV Ganga Vilas a plecat vineri din orașul Varanasi (foto: Antara)

Citește și: Adevărul despre vasele de croazieră. Detalii neștiute despre cadavrele din congelator, amantlâcuri și invaziile de gândaci 

Nava MV Ganga Vilas, construită de către Antara Cruises, a pornit vineri de la Varanasi, cunoscut sub numele de „orașul spiritual” al Indiei, într-o călătorie demnă de un nou record. Vasul a fost proiectat pentru a transporta 36 de pasageri, în 18 apartamente de lux, precum și 48 de membrii ai echipajului. În timp ce se află pe traseu, pasagerii vor călători de-a lungul fluviului Gange,  precum și alte căi navigabile prin cinci state din India.

Are un design «futurist»

Vasul se va aventura, de asemenea, în țara vecină Bangladesh, vizitând parcurile sale naționale, siturile patrimoniului mondial UNESCO și orașele mari. Oprirea sa finală va fi la Dibrugarh, în nordul Indiei. MV Ganga Vilas iese în evidență datorită ferestrelor ce ajung de la podea până la tavan, designul său fiind inspirat de lucrările din secolul XX ale pictorului german Josef Albers, iar mobilierul autohton este descris ca fiind „futurist”.

Sursă: Facebook

Iată și: Poftiți în superiahtul-țestoasă! Pangeos costă miliarde de dolari 

Pasagerii au acces la saloane de spa, săli de gimnastică și restaurante de lux, cu preparate culinare inspirate din diferitele locații unde poposește nava. Iar camerele nu au fost ieftine – biletele la bordul navei de lux au variat între 50.000 și 54.000 de dolari pentru fiecare pasager. Cu toate că prețul este destul de mare, tichetele pentru următoarea croaziera, plănuită pentru 2024, sunt deja epuizate.

«O nouă eră a turismului»

 Directorul de vânzări și marketing, Kasif Siddiqi, a declarat că ruta de croazieră este planificată să funcționeze de două ori pe an, din octombrie până în martie, când vremea este frumoasă și nivelul fluviului este ridicat, conform publicației CNN.

Iar prim-ministrul Indiei, Narendra Modi (66 de ani) a promovat croaziera drept una dintre prioritățile programului său guvernamental și chiar a creat un video la plecarea navei, în care a descris lansarea ca un moment de referință care va „anunța o nouă eră a turismului în India”.

Vasul a fost proiectat pentru a transporta 36 de pasageri (foto: Antara)
Vasul a fost proiectat pentru a transporta 36 de pasageri (foto: Antara)

Vezi și: O angajată dezvăluie camerele secrete! Habar nu aveai că există așa ceva pe vasele de croazieră 

Deși 51 de zile este un record pentru o croaziera pe fluviu, cea mai lungă călătorie din lume a fost de 245 de zile în 2019, fiind vizitate șase continente.

Antara oferă, de asemenea, mai multe itinerarii de croazieră de lux la bordul MV Ganga Vilas, care sunt mai scurte în durată. O rută de la Kolkata la Murshidabad în Bengalul de Vest durează opt zile și costă 3.500 de dolari, în timp ce o călătorie de la Kolkata la Varanasi durează 12 zile și costă 5.300 de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net